Csak én gondolom, úgy, hogy ebből az országból menekülni kell vagy más is van ezzel?
Nem Angliába, akarok menni és nem is szakmunkásként, hanem diplomás emberként.
Egy olyan országba akarok menni, ahol egy ismerősöm immáron, már 30 éve ott él nem is jobban keres egyszerű munkásként, mint itthon egy diplomás ember, mellesleg mondta, hogy Ők nem érzik a válságot.
Azt akartam írni, hogy JOBBAN keres ott egyszerű munkásként, mint itthon egy diplomás és jobban megbecsülik, mint itthon.
A cigányok meg azért jönnek haza, mert nyugaton nem úgy bánnak "szegény üldözött, kirekesztett népséggel" mint itthon. A qrva édes anyjukat nekik!!!
Szia
Jellemző.Mint patkányok a süllyedő hajót???????Magyarország a Magyaroké!!!!!!Meg kell küzdenünk érte,és nem fülünket farkunkat behúzva elmenekülni!Ha a történelmünk során mindenki így gondolkodott volna akkor ma nem lenne Magyarország.Nem külföldön kell várni a csodát.Hanem itthon maradni,és tenni érte!!!!!!!!!!!
Te olyan buta vagy hogy nekem fáj...de komolyan...Ugyan az a helyezet nyugaton mint itthon...tömve az egész ország diplomásokkal és szakmunkás pedig alig van! Mit gondolsz innen nyugat M.o. rol mért megy ki a sok kőműves, asztalos, ács, burkoló és még sorolhatnám???Diplomával negyed annyi esélyed sincs elhelyezkedni mint egy szakmunkás bizonyítvánnyal meg egy kis nyelvtudással...
Nyugaton sokkal szigorúbb a fejkvóta hogy mennyi embert is engednek letelepedni és munkát vállalni (kivétel persze van mert pl svédeknél lehet menni a hiányszakmákba). Sokkal jobban védik a hazai munkavállalóikat mint mi.
Csak akkor tudsz jobban élni ott ha nagy szerencséd van...egyébként ott sem jobb semmivel.De csak gondolj bele, hogy csak van valami oka hogy ide születtél nem?
Na most jöhet a kedves válaszíró káromkodásokkal teletűzdelt kultúrált válasza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!