Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy lehetek gárdista?

Hogy lehetek gárdista?

Figyelt kérdés

13/f

Hogyan mehetnék gárdistának?

Valaki leírná nekem RÉSZLETESEN?

A kort is amikor már jelentkezhetek!

2012. jan. 3. 21:49
1 2 3 4
 21/34 dizus ***** válasza:
0%
Szerintem ennek semmi köze a gárdához!Gondolom ezek az emberek akkor is ott toporogtak a gátakon árvíznél,amikor még nem volt gárda.Vagy ha csak jelmezbe bújva mennek ezek a dolgok,akkor nyílván inkább magamutogatásról van szó!Ezt az önzetlen,saját pénzből segítunk dumát meg szerintem senki nem eszi úgyhogy kár is szajkózni!
2012. jan. 6. 10:15
 22/34 anonim ***** válasza:

dizus: Persze, nyilván... Ha jót tesznek, ha segítenek az embereken, az nem az érdemük, de ha köpködni kell rájuk, nyilván te vagy az első.

Nagyon hasznos dolog a Gárda.

2012. jan. 6. 10:48
 23/34 anonim ***** válasza:
dizuskám már pedig saját pénzből megy, tudom!Mint már leírtam van sok ismerősöm a gárdisták közül!Lehet hogy neked hihetetlen, de vannak emberek, akik elmennek segíteni más embereken ellenszolgáltatás nélkül,és saját költségen!Ez irányú megjegyzésed igazolja, hogy neked milyen lehet a jellemed,nem mindig magadból kéne kiindulni...
2012. jan. 6. 12:58
 24/34 dizus ***** válasza:
Jó persze jódolgok ezek,ha meg saját pénz is van benne akkor le a kalappal!De zsigerből fenntartásaim vannak egy olyan emberrel szemben,akinek egyenruhára meg masírozásra van szüksége ahhoz hogy kifelé mutassa hogy ő mekkora magyar!Én úgy tudom hogy a nemzeti öntudatnak belülről kell jönni és semmilyen eltúlzott eszközre nincs szükség annak kifejezésére!Lehet hogy égynémelyik beöltözött paprikajancsinál nagyobb magyarnak néznék ki egy fürdőgatyában!De a kenyérosztás az tényleg jó volt,mondjuk én nem kaptam!
2012. jan. 6. 13:36
 25/34 anonim ***** válasza:
Tipikus magyar mentalitás: biztos jó volt, de én nem kaptam...
2012. jan. 6. 14:00
 26/34 dizus ***** válasza:
Olvasd el mégegyszer,hátha szembe jön veled az irónia!
2012. jan. 6. 14:05
 27/34 anonim ***** válasza:
dizus: OK, te biztos nagyobb magyar vagy. Mit tettél eddig az országért vagy az emberekért?
2012. jan. 6. 14:23
 28/34 dizus ***** válasza:
Mennyi időre visszamenőleg kérdezed?
2012. jan. 6. 14:33
 29/34 A kérdező kommentje:
5 év!
2012. jan. 6. 20:57
 30/34 dizus ***** válasza:
Megpróbálom lebeszélni az ép,önálló gondolkodásra még nem kész fiatalokat,hogy belépjenek egy olyan társaságba,ahol jelmezbe bújva,egymást sűrűn figyelve(merthogy nézni kell a többieket merre mennek)masírozgatnak minden felé,ahol úgy lehet jót tenni hogy legalább 3újságíró látja,hogy adazisten!
2012. jan. 6. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!