Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lehetek-e a népszámláláson...

Lehetek-e a népszámláláson jedi vallású piréz?

Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 09:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A jedi bejegyzett vallás?
2011. szept. 23. 10:06
 2/16 A kérdező kommentje:

Állítólag próbálták, meg is feleltek mindennek, és az ügyvéd csodálkozott legjobban, amikor a Bíróság nem volt hajlandó bejegyezni az egyházat...

Mert hogy egyházat be lehet jegyezni, vallást nem! :)

2011. szept. 23. 10:10
 3/16 Hungy válasza:
81%
Nem lehetsz, mert az én vagyok. És nem hívtalak meg, hogy te is az legyél. Meg hogy nézne már ki, hogy egy országban kettő jedi vallású piréz is van, amikor csak egy lehet. És én már tavaly is az voltam, úgyhogy következőleg is én akarok lenni. Ha ez nem tetszik, meg kell küzdenünk. Azt hiszem, hogy le kell vágnod a fejemet ahhoz, hogy átvehesd e posztomat, de lehet, hogy az egy másik vallásnál van, már nem is tudom pontosan. Mindenesetre a fejlevágás jó, ha biztosra akar menni az ember.
2011. szept. 23. 10:11
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Én maradok a sith vallásomnál. csak ketten vagyunk, én és a tanítványom.
2011. szept. 23. 10:15
 5/16 anonim ***** válasza:
92%

Igen mesterem, mi csak ketten vagyunk.

(a tanítvány)

2011. szept. 23. 10:43
 6/16 anonim ***** válasza:
92%
Ha a Tárkinak joga volt rákérdezni a(z általuk kitalált) pirézekkel kapcsolatos véleményekre, akkor neked is jogod van piréznek vallani magad!
2011. szept. 23. 10:45
 7/16 anonim ***** válasza:
41%
Nem.
2011. szept. 23. 12:19
 8/16 Dick Esmen ***** válasza:
100%
Nem mert a pirézeknél be van tiltva a jedi vallás(kivétel az okker házi ág de ők már be olvadtak az orkok közé).
2011. szept. 23. 13:47
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
persze, csak le kell szopnod Jabbát, feltéve, hogy megtalálod azt a testrészét, amit leszophatsz.
2011. szept. 23. 14:23
 10/16 anonim ***** válasza:
91%

"Ha a Tárkinak joga volt rákérdezni a(z általuk kitalált) pirézekkel kapcsolatos véleményekre,"

na azért ne a tárki legyen már a hibás, hogy a sok hülye, egy nem is létező népcsoportot utált...

2011. szept. 23. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!