Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy lehetek gárdista?

Hogy lehetek gárdista?

Figyelt kérdés

13/f

Hogyan mehetnék gárdistának?

Valaki leírná nekem RÉSZLETESEN?

A kort is amikor már jelentkezhetek!

2012. jan. 3. 21:49
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
75%
Miért szeretnél gárdista lenni?
2012. jan. 3. 22:00
 2/34 dizus ***** válasza:
18%
Masírozni,köpködni meg ordibálni kötelezően és szakszerűen kell tudni.Ha tudsz úgy zászlót cipelni(nem kell hogy tudd hogy minek a jelképe,zászlaja)hogy közben bambán nézel az előnyt jelent a jelentkezéskor!Kor nem számít ha ezek mennek,akkor már nyugodtan jelentkezhetsz!
2012. jan. 3. 22:07
 3/34 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem ne éppen gárdista akarj lenni, alapból nem volt egy tekintélyt parancsoló brigád, ma meg már aztán végképp nem az.
2012. jan. 3. 22:07
 4/34 anonim ***** válasza:
91%

"AZ Új Magyar Gárda Mozgalom tagja lehet minden 18. életévét betöltött személy, büntetlen előéletű, önmagát magyar identitásúnak valló személy, aki elfogadja a Mozgalom programját és Imre Király árpád-házi oroszlánokkal ékesített Árpád-házi zászlaja alatt esküt tesz a Szent Koronára."

Szóval erre még várnod kell. De addigra majd legalább megerősödik a Gárda! ;-)

Viszont, amennyiben a szüleid hasonló nézeteket vallanak, már most is felvehetitek a kapcsolatot a helyi Jobbikkal, illetve a Gárda megyei szervezetével, eljárhattok rendezvényekre, családi napokra stb.

Szebb jövőt!

2012. jan. 3. 22:11
 5/34 anonim ***** válasza:
94%
22:11-es vagyok: azért írtam, hogy amennyiben a szüleid hasonló nézeteket vallanak, mert egyedül még szerintem nem engednének... Bár a gárdisták tényleg nem emberevők. :)
2012. jan. 3. 22:13
 6/34 mustafa33 ***** válasza:
8%
Gondolom nem a "Molodaja gvargyija"-ra gondolsz? Sem a "Svájci gárdára" ?
2012. jan. 3. 22:18
 7/34 anonim ***** válasza:
80%

Még mindkettőtöknek - a kérdezőnek és a 14 éves lány válaszadónak is jó pár évetek van átgondolni. :)

(Plusz belépés előtt lehet ismerkedni, összejárni a gárdistákkal stb.)

2012. jan. 3. 22:31
 8/34 anonim ***** válasza:
93%
Kell, hogy legyen tartásod és becsületed. Kell, hogy át tudj nézni az előttem írókon. Kell hogy ezen személyeket bármily megvetéssel nézed, soha ne érezz bosszúvágyat. Kell hogy érezd, a hazádért születtél és érte halsz meg egyszer. Kell hogy megértsd, a bosszú nem vezet sehová. Kell, hogy tudj magadon uralkodni. Csak így lehetsz gárdista!
2012. jan. 3. 23:33
 9/34 dizus ***** válasza:
13%
De csak így lehetsz óvodás is!Különben oda sem vesznek fel!
2012. jan. 3. 23:36
 10/34 anonim ***** válasza:
86%

Kell, hogy érezs z előttem írók gyűlöletét! És kell hogy tudd, magyar ember sohasem gyűlölködik. Kell hogy érezd, mit éreznek ők, mikor ellnek fordulnak. de tudnod kell, te nem gyűlölhetsz senkit.Kell, hogy tudd, a magyar mindig mindig összetart, válassza el bár óceán vagy gyűlölködők hada. de a magyar nemzet mindent túlél és mindig győzedelmeskedik. Kell hogy tudd, nem gázolhatsz át másokon, kell hogy érezd a kisebbség érzését. Kell hogy tudd egy gárdista mindig ember, és az is marad, minden körülményben.

Csak így lehetsz gárdista!

2012. jan. 3. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!