Az emberek többsége miért név nélkül ír a politikai kérdéseknél?
Ember! Egy névtelen oldalon mit vársz??? Nem qrvára mindegy h van ott egy nick név vagy nincs ott semmi? Így is úgyis reagálhatsz a másik kommentjére. És hidd el nem állítom be mindig, h ne mutassa a nick nevemet mielött politikai kérdésre válaszolnék. Mi értelme lenne??? És igen g*cire félek h lepontozol...
Első válaszoló voltam. Gipsz Jakab. 25 éves. Budakalász.
"ma 13:14"
Attól még névtelen maradsz te eszes. Jobb választ várok.
Áhh dehogy, anélkül is lepontoznak és beszólnak....
A nickem így utólag elnézve elég tré lett ,és változtatni nem lehet,így ezért takarom le.
Van aki kiírja a mondanivalója végére a nevét mint például Pedro .
Vagy olyan stílusa van hogy ha megszólal már tudják kicsoda mint pl. kirájjhekker kóvenantózásal tarkított halandzsája
Mellesleg nem mindegy neked kinek milyen nickje van ?
de ha annyira tudni akarod tudni a nick nevem:69hzziozo8oupoipopopiioiooa/zember
Te madár
Miért fontos az neked hogy ki legyen írva a felhasználó neve valakinek?Ez nem egy kötelező dolog és névtelenül is lehet válaszolni sokan meg is teszik mert sok kérdezőt nem érdekli hogy ki írja meg a feltett kérdésére a választ.Amúgy is miért is kéne félni a lepontozástól?Én már hónapok óta lesz-rom meg szerintem más is mert egy névtelen gyökér vagy a kérdező úgyis lepontoz a g*cibe akkor meg mit számít hogy most oda van biggyesztve a felhasználónevem vagy sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!