Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » 10 év múlva nem lesz euro?

10 év múlva nem lesz euro?

Figyelt kérdés
Szerintem sok az a 10 év... [link]
2012. jan. 3. 11:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha így haladunk, országunk sem lesz 10 év múlva...
2012. jan. 3. 11:18
 2/6 A kérdező kommentje:
De már nem sokáig fogunk így haladni.
2012. jan. 3. 11:25
 3/6 anonim ***** válasza:
2012 12 21-én összeomlik. Amikorra a világévét jósolják de az nem az lesz, hanem egy nagy változás mégpedig az euró megszűnése
2012. jan. 3. 12:36
 4/6 A kérdező kommentje:

De nem bírom már ezt a világvége jóslatozást.

Hát nem tudom, az biztos, h az eurónak annyi, de ha neki annyi, akkor a nálánál jóval gyengébb valutáknak is, amelyek az eurótól függnek?

2012. jan. 3. 13:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Ja amúgy 2012-re már rég megjósolták a dollár összeomlását, tehát lehet h az euró is omlik. Lehet világvége olyan értelemben, hogy a mai világunk a pénzrendszerre épül, és ha a dollár összeomlik, vagy az euró akkor az egész bankrendszer meginodhat. Pillanatok alatt elértéktelenedhet a forint, és akkor mivel fizetsz?
2012. jan. 3. 13:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenki eléggé okos választ adott. Ezekhez azt szeretném hozzá fűzni, hogy akkor amikor beléptünk az Unióba, akkor pecsételődött meg annak sorsa. Meg fog szünni!! Gondoljátok el a világ nagyhatalmait ezen a honi földön érte el a végzet. Kezdve a római birodalommal. E határa a Duna TIsza köze volt, mongol birodalom, török birodalom Habsburgéknak is kár volt minket megörökölniük, Német ország is milyen sorsra jutott? Ami a legcsodálatosabb az az, hogy egy200 milliós birodalmat, a Szovjetuniót is tönkre tudtuk tenni. Következik az európai unió, majd az USA. Régi , nem mai politikus családban nevelkedtem, higgyétek el, hogy legyőzünk mindenkit. Mátyás király idejében is 8 millióan voltunk, ez a szám hol kevesebb, hol több, és nem is annyira a létszám, hanem a minőség és ez a föld az amiben valami megmagyarázhatatlan erő van okozza ezeket a történéseket. V...X
2012. jan. 9. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!