Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok Hitler következő...

Mit gondoltok Hitler következő mondásáról? Nem kéne megfogadnunk a tanácsát?

Figyelt kérdés
"A nyugati demokráciák dekadensek. Elõbb utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben."
2011. dec. 23. 14:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%

"#4 biztos nagy legénynek érzed magad, hogy sértegeted a Führer-t. Dicső dolog a döglött oroszlánon ugrálni mi?"

Jézusom, ezt komolyan gondolod??? A führert?? Neked a vezéred? Gratulálok.

És egyébként a magyarok a nyugati kultúrkörhöz tartoznak, semmi keresnivalónk a keletiek között. A gazdasági kapcsolatok még oké, de ennél több nem.

2011. dec. 23. 17:43
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

"Egy elmebeteg tömeggyilkos tanácsaiból egyébként köszönöm, nem kérek."

Az ő tudósai már rég rájöttek arra, hogy a cigi káros, de mivel ezt Hitler mondta, ezért hazugságnak tekintették, és ca. a 60-as évekig még bíztattak is, hogy gyújts rá! Van nekem cigireklámom az 40-es/50-es évek fordulójáról a Szabad Népben!

Lehet, hogy elmebeteg volt, de azért nem volt mindenben hülye.

Más embereket meg hősnek tekintenek, holott ők is embereket mészároltattak le. (Pl. XVIII-XIX századi amcsi elnökök szinte mind szalonképesek, holott akkoriban sokáig írtották az indiánokat, meg még rabszolgaság is volt.)

2011. dec. 23. 17:52
 13/18 anonim ***** válasza:
28%
Igen volt rabszolgaság, mert annak az eltörlése nem úgy megy hogy a hasamra ütök, ez egy komoly társadalmi probléma volt aminek a megoldása háborúhoz is vezetett. Az Amerikai elnökök nem embertelen népirtók voltak mint például Hitler, sok korabeli elnök próbált is tenni az indiánokért, de ez sem volt olyan egyszerű, a prioritás az volt, hogy benépesítsenek egy kontinenst.
2011. dec. 23. 18:07
 14/18 anonim ***** válasza:
48%
a kérdező hazaáruló
2011. dec. 25. 07:28
 15/18 anonim ***** válasza:
28%

Ezt írja a kérdező egyik helyen;

"Hogy pl. ki kéne a lépünk az EU-ból és helyettük az oroszokkal kéne barátkoznunk, és nekünk is jobban kéne hasonlítanunk egy "szigorúan fogott keleti népre" mint egy "nyugati dekadens demokráciára" ha fenn akarunk maradni, mint magyarok."

Én erre egy nagyon jó tanácsot adnék Neked.

Menj ki és élj ott, és mond el az oroszoknak, hogy Te Hitler jótanácsa miatt költöztél ide.

Kíváncsi lennék túléled-e.

2011. dec. 25. 16:24
 16/18 anonim ***** válasza:
87%

"Ettől függetlenül nem szeretem, ha Hitlert idézgetik, mert egy elmebeteg mészáros volt."

Szerintem te sztálinról beszélsz.

2012. jan. 6. 07:58
 17/18 anonim ***** válasza:
60%

"Szerintem te sztálinról beszélsz."

rá is igaz, de a kérdésben Hitlerről volt szó.

2012. jan. 6. 20:53
 18/18 anonim ***** válasza:
beugratós kérdés:)
2013. febr. 13. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!