Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyar média erről miért...

A magyar média erről miért nem tájékoztat?

Figyelt kérdés
Elnézést, ha rosszul tudom, de egyik híradóban sem láttam még, hogy mi is folyik Oroszországban. Én is mint pár kérdéssel lejjebb a 9gag nevű oldalról értesültem róla csak, és a minap kapcsolgattam a tv-t és amikor a CNN-re értem, láttam, hogy ezzel a témával foglalkoznak, és iszonyatosan, marha nagy tömegek tüntetnek. Szóval (ha nem volt még tényleg) miért is szarik rá a magyar média? És miért az a hír az rtl híradóban, hogy rihanna Gáspár Evelint hívta föl a színpadra, meg Fluor Tomi buli helyett a családjával tölti a karácsonyt, és megszületett a pécsi állatkertben egy majom? Komolyan ezek mennek az esti híradóban? Miközben Oroszországban ilyen nagy tüntetés van, meg balhé?
2011. dec. 14. 23:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
Honnan a büdös jófrancból tudja itt bárki hogy mi történt oroszországban? Miért állítanak egyesek blődséget? Amúgy pedig minden csatornán bemutatták a tüntetést nem igaz hogy nem!Mintha lett volna egy másik országban is tüntetéssorozat választások miatt ahol se volt semmi csak hőbörögtek
2011. dec. 15. 00:52
 12/16 anonim ***** válasza:
9gag = rák, ami megöli az internetet
2011. dec. 15. 15:15
 13/16 anonim ***** válasza:

"A magyar média erről miért nem tájékoztat?"

Mert a nézettségre hajt.

"a 9gag nevű oldalról értesültem róla csak"

Ez mondjuk rólad sem állít ki túl kedvező bizonyítványt.

"iszonyatosan, marha nagy tömegek tüntetnek"

Néhány tízezres tömegek tüntetnek, és Oroszországban nagyon hideg a tél, úgyhogy majd hazamennek.

2011. dec. 15. 15:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Index.hu, origo.hu említi. Tanulság: neten tájékozódj! Amúgy meg, most komolyan van akit meglep, hogy a Putyin pártja nyert?
2011. dec. 15. 17:39
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Félig orosz vagyok, nagymamám Moszkvában él. Tőle kaptam információt. Én is láttam a 9Gag-es oldalt, és azonnal fel is hívtam őt. Közel sem az a helyzet, amit ott leírnak. Bizonyos internetes médiák túlságosan felkapták a vizet, egy valószínűleg technikai hiba miatt. Moszkvában összesen 30 000 ember tüntetett, a város lakossága 2010-es adat szerint kb. 10 millió. Az ottani liga szombati meccseire többen mentek el, mint ahányan tüntettek. Stabil a helyzet, csak a kommunisták erősen rinyálnak :D Egyébként a választások előtt egy független cég csinált felmérést, és Putyin támogatása még mindig jelentősen nagyobb, mint a Kommunista Párté. Az Egyesült Oroszország frakció jóval nagyobb támogatással bír.
2011. dec. 16. 14:10
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem értem, mi van ha a 9gagot nézem? Van rajta 10-ből 2-3 vicces kép, ez rólam állít ki bizonyítványt?
2011. dec. 16. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!