Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hallgatja el a magyar...

Miért hallgatja el a magyar média a Lehet Más a Politikát?

Figyelt kérdés

[link]

Látható, hogy az LMP részesedése 0,45%, miközben az a párt, ami már nem is létezik szinte, 11,5% (szdsz), képviselőit folyamatosan hívják be a tévékbe. A másik parlamenten kívüli párt, a Jobbik is aránytalan figyelmet kap, 30x nagyobb a részesedése. Az MDF népszerűsége kábé azonos az LMP-vel, mégis 23x erősebb jelenléte van. Jól van ez így?

2010. febr. 8. 09:46
 1/9 anonim ***** válasza:
53%

Jobbikos vagyok, és teljesen nyilvánvaló hogy miért is akarják lenyomni a feltörekvő pártokat. A hatalom megtartásának egy kiváló lehetősége az információ szabad áromlásának a megakadályozása. Néz, az MDF, SzDSZ nek sem érdeke hogy az LMP ről tudjanak mert alternatíva.

A Jobbikot pedig ha lehet még áztatni is akarják, hiszen a fősodratú médiába csak úgy kerülhetne be ha valami durvát mondana, akkor viszont lehetne rá mindent mondani.

A Jobbik komplexebb sokkal mint az LMP " nem fikázás" egyszerűen jobban kialakította a saját hálózatát, talán mert már tudta hogy milyen gerilla háborúra számíthat.

Talán az LMP nek is aktívabbnak kellene lennie, intenzívebbnek a neten és a személyes kontaktokban.

Ha meg lesz az 1%, akkor talán 2014 ben aktívabbak lehetnek, e az rengeteg munka! Én remélem hogy erősödni fog az LMP, és hátha valami " valódi" balos párt is feltűnne! Jobbikos vagyok de nekem nem ellenségeim, sőt nem is ellenfeleim a liberálisok, csak annyit kérek hogy ne akarjanak annyira liberálisok lenni ami a többség számára már nem liberális. " mert az már diktatúra"

2010. febr. 8. 10:06
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

"Miért hallgatja el a magyar média a Lehet Más a Politikát?"

Mert az LMP súlytalan, nem fontos.

"az a párt, ami már nem is létezik szinte, 11,5% (szdsz)"

Szinte nem is létezik, viszont:

- de facto kormánypárt

- ilyen vagy olyan formában még sokáig részt fog venni a politika alakításában

"A másik parlamenten kívüli párt, a Jobbik is aránytalan figyelmet kap, 30x nagyobb a részesedése"

A szociknak érdekük futtatni, mert így tudják elhitetni, hogy félni kell, mert "náciveszély" van.

"Az MDF népszerűsége kábé azonos az LMP-vel, mégis 23x erősebb jelenléte van."

Lásd SZDSZ.

Igazából az egyetlen, akinek nincs arányérzéke, az te vagy, mert az összes párt médiabeli súlyát az LMP-hez méred, miközben nyilvánvaló képtelenség éppen az LMP-hez mérni a többieket. Durva elfogultság az LMP javára.

2010. febr. 8. 10:11
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Ez nem a "jól van" kérdése. SZDSZ és MDF még mindig rendelkezik tőkével amiből finanszírozhatják a kampányukat, főleg Bokrosék. Ez van.
2010. febr. 8. 10:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Igazad van kérdező, az LMP-ről alig hallani.

De ez nem csak a média hibája: minden pártból tudok mondani akár 10 fontos politikust is, az LMP-ből egyet se. Nincsenek kampány-arcaik, sőt, arcaik sincsenek. Ahogy nagy megmozdulásaik, szórólapjaik, óriásplakátjaik sincsenek. Legalábbis, felénk (Pécs)...

2010. febr. 8. 13:01
 5/9 anonim ***** válasza:

13:01

Rosszul értelmezett igazságosság lenne, ha a Magyarországon bejegyzett 300 párt mindegyikét elkezdené nyomatni a sajtó. Gyorsan belehülyülnénk.

A sajtó szerencsére szelektál. Azokat a pártokat szerepelteti, amelyek ezt kiharcolták. Tetszik, nem tetszik (nekem nem), de sok év munkával a Jobbik például kiharcolta, hogy foglalkozzanak vele. Majd ha az LMP-nek is lesznek olyan témái vagy akciói, amik mellett nem lehet elmenni, akkor rá is figyelni fog a média.

Amúgy van 1 jelentős arc az LMP-ben, Schiffer. Sajnáltam is, amikor elment politikusnak, ami neki szerintem kissé alantas szerep.

2010. febr. 8. 13:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha lenne mondanivalója, ha lennének ismert arcai, akkor biztosan benn lenne a híradásokban.

Nekem az jutott eszembe, hogy olyanok mint a pop egy évig (sem) ragyogó hullócsillagai. Felállnak egy formációban a választások miatt, nyomják egy kicsit a dumát. Ha nem jön össze mennek a dolgukra.

A politika nem így működik.

2010. febr. 8. 19:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Mert egy fiatal semmit mondó párt.
2010. febr. 8. 20:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem éppen elég az a minimális magyar belpolitikai hírcsomag a híradó elején. A magam részéről nem kérek többet egyik pártból sem.
2010. febr. 9. 10:24
 9/9 A kérdező kommentje:

13:25

Pont ezért alakult az LMP, hogy a politika, ami nem jelent mást, mint a közügyek intézését, ne legyen alantas.

20:08

Hmm. Kissé tájékozatlan vagy ezen a téren, vagy jelentős ellendrukker. Javaslom a lehetmas.hu oldal sűrű megtekintését.

2010. febr. 9. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!