Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyar média erről miért...

A magyar média erről miért nem tájékoztat?

Figyelt kérdés
Elnézést, ha rosszul tudom, de egyik híradóban sem láttam még, hogy mi is folyik Oroszországban. Én is mint pár kérdéssel lejjebb a 9gag nevű oldalról értesültem róla csak, és a minap kapcsolgattam a tv-t és amikor a CNN-re értem, láttam, hogy ezzel a témával foglalkoznak, és iszonyatosan, marha nagy tömegek tüntetnek. Szóval (ha nem volt még tényleg) miért is szarik rá a magyar média? És miért az a hír az rtl híradóban, hogy rihanna Gáspár Evelint hívta föl a színpadra, meg Fluor Tomi buli helyett a családjával tölti a karácsonyt, és megszületett a pécsi állatkertben egy majom? Komolyan ezek mennek az esti híradóban? Miközben Oroszországban ilyen nagy tüntetés van, meg balhé?
2011. dec. 14. 23:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%

Megszokhattad, hogy a magyar kereskedelmi tévék hiradói nem nagyon tudósítanak külföldi eseményekről, csak akkor, ha minimum több száz halott van benne...

szégyen, hogy idáig jutott a tömegtájékoztatás ezen formája.

2011. dec. 14. 23:31
 2/16 anonim ***** válasza:
73%

amúgy ajánlok egy jó oldalt:

[link]

2011. dec. 14. 23:35
 3/16 Shai-Hulud ***** válasza:
59%

Tudod a médiafelügyelet elég keményen szabályozza, hogy a hírműsorokban hány százalékban lehet erőszak. Úgyhogy ha a hétfőn talált levágott lábak esetét elmondják, akkor utána már csak Gáspár Evelin fér bele a műsorba.

És hogy neked jogod van a tájékozódáshoz? Na és, ki vagy te? :-) Majd a hatóság megmondja, hogy miről tájékozódhatsz!

Ez ám a szabadság!

2011. dec. 14. 23:40
 4/16 anonim ***** válasza:
51%

A válasz a kérdésedre: Média Felügyelet

Ugyan ez volt 89 előtt is, félnek a hírszerkesztők, féltik az állásukat.

2011. dec. 14. 23:47
 5/16 A kérdező kommentje:
De hát, ez nem erőszak, semmi erőszak nincs benne! Ez botrány! Amúgy csak azon vagyok fennakadva, hogy valaki biztos megmondta nekik, hogy ezt nem adhatjátok le, biztos nem viccből nem tájékoztatnak ilyen hírről. Mert ha még valami icipici jelentéktelen országban egy kicsit csaltak volna... De Oroszországban történt és nagyon!
2011. dec. 14. 23:51
 6/16 anonim ***** válasza:
54%

Ajánlok én is egy jó oldalt. Ebbe aztán nem szól bele semmilyen médiafelügyelet meg cenzúra.

[link]

2011. dec. 14. 23:55
 7/16 anonim ***** válasza:
Akkor végre elárulnád nekünk kedves kérdező, hogy mi is történt Oroszországban?
2011. dec. 14. 23:57
 8/16 A kérdező kommentje:
Választási csalás? És nyilvánosságra került egy véletlen folytán, a CNN-en mutatták, hogy a városok utcái teljesen megteltek tüntetőkkel.
2011. dec. 15. 00:25
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Az RTL klub TV2 nem azért van ,hogy téged tájékoztasson.Vannak minimális közszolgálati kötelességei amiknek ,úgy ahogy eleget tesz.

Azért van ,hogy a tulajdonosai degeszre tömhessék a zsebüket és az alkalmazottaknak is tudjanak fizetést adni a reklámbevételekből.

De ma az internet korában ,ez nem akadályoz meg téged abban ,hogy tájékozódj.

Nállam a Kossuth rádió megy egész nap míg dolgozom.(a zenés rádiók repertoárját pár év után le lehet kottázni fejből)Vannak benne értelmes (vita) műsorok amik az aktuális dolgokkal fogalkoznak.

Tv be se lenne kapcsolva ha kicsilányom nem nézne rajta néha rajzfilmeket vagy nagyriktkán én egy angolbajnokit.Na jó bevallom ,a Spongyabobot megnézem vele és nem csak azért mert ragszkodik hozzá.

Fábry show-on(most ősszel 1 részét sem láttam) és a Showder klubbon kívül nincs benne érdekes.

2011. dec. 15. 00:27
 10/16 anonim ***** válasza:
97%

A magyar közvéleményt semennyire nem érdekli az orosz választási csalás, szemben Gáspár Evelinnek és Fluor Tomival.

Ezért tájékoztat arról, amit a nép iszik. Ha az orosz tüntetésről tájékoztatna, átkapcsolna a "kedves néző" oda, ahonnan Gáspár Evelin folyik.

Nem a médiafelügyelet "lövi le" ezt, hanem a pénz. A hírszerkesztő azt mérlegeli, mire ül ott több ember. És a magyar állapotok alapján Gáspár Evelinre, nem az orosz balhéra.

2011. dec. 15. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!