Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez nem sok már egy kicsit?!

Ez nem sok már egy kicsit?!

Figyelt kérdés
Iskolát bezáratni csak mert nem adnak pénzt fűtésre. És ilyet 2011-ben?! Vélemény?
2011. nov. 21. 22:55
 1/6 A kérdező kommentje:
2011. nov. 21. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Se iskola, se tömegközlekedés, lassan utak sem. Nem érdekli őket, az se, ha felfordulsz.
2011. nov. 21. 23:11
 3/6 anonim ***** válasza:
96%

Ha minden ilyenre adnának pénzt, akkor az önkormányzatok emiatt sorra zárnák be az iskolákat, hogy többletforráshoz jussanak. Erre jelent majd remélhetőleg megoldást jövőre, hogy a közoktatási intézmények állami működtetésbe kerülnek.

Egyébként egy általános iskola gazdasági vezetője vagyok egy vidéki városban, és magam is tapasztalom ilyenkor az év végéhez közeledve, hogy mennyire szűkös normatíva áll rendelkezésre az iskolák fenntartására, amelyből nagyon nagy erőfeszítést igényel az összes kiadás kigazdálkodása.

2011. nov. 21. 23:12
 4/6 anonim ***** válasza:
19%
rühes Fidesz
2011. nov. 22. 00:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Szégyen.
2011. nov. 22. 07:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Miért hírként kell vele foglalkozni?

Probléma van? - IGEN!

Megoldás van rá? - IGEN!

Itt azokkal lehet beszélni, akik a megoldáson képesek dolgozni? - Ezen kérdés megválaszolása nem én rajtam múlik.

2011. nov. 22. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!