Üsd be a főoldalon a keresőbe, hogy zsidó! Egy kicsit meglepő nem, hogy az embereket mennyire érdekli más emberek származása?
mé te is az vagy?
csak mert a kérdésedből ez jön le
Tekints hobbinak. Ezt a szabadidőnkből megy.
Addig örülj, még itt zsidózunk. :-)
Kell, hogy az információ minél több emberhez eljusson, mert egyébként honnan tudnánk kik ők.
ez a divat ma Magyarországon:
zsidózás
cigányozás
nácizás
focihoz értés
mocskos mszp
zsidesz
náci jobbik
fúj gyurcsány
orbánia
stb. stb.
Egy helyben topogunk. Szánalmas.
Nem vagyok zsidó
"Addig örülj, még itt zsidózunk. :-) " hűha! megkéne ijednem ;-)
"Manapság jóban kell lenni a zsidókkal, ha el akarunk érni valamit az életben... :P" ez elég gagyi kifogás
"Érdekes engem még nem magyaroztak le..bár az vagyok, és nem sértődöm meg :DDD Ez is meglepő neeem? :)))" mert a magyar nem számít szitokszónak, bár olvastam más kérdéseknél, hogy ezt is úgy próbáljátok néha beállítani, csakhogy mégjobban fel lehessen szítani az indulatokat!
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:04
veled meg szívesen találkoznék, megnézném élőben is ekkora-e a szád vagy csak egy kis netnáci vagy!
ennyit tudtok, b@sszátok meg! csattogtatni a bakancsot oszt jó napot! majd attól biztos jobb lessz minden eljön a szebb jövő, a kánaán stb.
-.-
lejáratjátok az egész jobboldalt!-.-
szánalmas bagázs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!