Miért van az, hogy a szélsőjobbosok legnagyobb része tizenéves fiatal?
Arra emlékszem, hogy nekünk az általános iskolai könyvünkben több hibát közöltek a Holokausztról és Hitlerről. Az előbbinél pl. 3 millió zsidó áldozatról beszéltek a hatmillió helyett. Tényként vették a szappanos és sok más hasonló mítoszt. Na meg szerintük helyrehozta Németország gazdaságát Hitler (valóság: ugyan megszünt a munkanélküliség, de a jólét napról-napra csökkent, a háború kirobbantása nélkül csődbe ment volna az állam). Meg úgy általában blődségeket beszélnek ezek az akkori korról, hiányos a történelmi tudásuk.
Természetesen találkoztam szélsőbalosokkal is, ő szerinte meg Che Guevarat és Sztálint a kapitalista média járatta csak le, úgy beszélt róluk, mintha Teréz anyu lett volna mindkettő.
Mert őket a legkönnyebb befolyásolni.
De nem csak fiatalok szélsőjobbosok. A holokauszt megtörtént, nem értem miért tagadják sokan. De nem csak zsidókat öltek meg.
Szerintem a mai napig nem tudják a pontos adatokat (hányan haltak meg), de a zsidók voltak a fő "célpont", ezt tény. (ismerek egy 90 éves nénit, aki 1 évet volt Auschwitzban, dolgoztatták azért élte túl, de 6 testvérét és a szüleit elgázosíották)
Mi csak reményedjünk, hogy velünk nem történik meg. Hogy nem azért akarnak majd kinyírni mert jobbos vagy, vagy balos, zsidó vagy hindu, kék vagy zöld szemű.
Szia!
Egy átlagos fiatal sztálinista, ezt jó ha tudod. Engem a szülei így neveltek.
Sztálin segíti jobb kezet nyújtott Magyarországnak amikor idegen német fasiszta hordák , foglalták el. Sztálin segített a német fasiszták kiűzésében, és szerető magyar dolgos népünknek szabadság jött el.
Ez a felszabadúlás
Tudod, utolsó!
Most a cigányok tartanak minket rettegésben, akkor ő nekik miért nem szóltok?
Rettegünk ,hogy mi lesz velünk, mikor törnek be hozzánk.
Most a liberális diktatúra van, aki cigány az megölhet akár kit, mert az kisebbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!