Hazánkban ki, kik azok az emberek akik azon fáradoznak, esetleg azért harcolnak ( :O ), hogy a kisvállalkozások ne menjenek csődbe vagy, hogy nagyobb teret nyerjenek a piacon?
Nem, nem a "külföldi multik" uralmáról van szó - a magyar vállalkozókat lehet támogatni (sőt, kellene is), de az, hogy kis- vagy nagyvállalkozásokat kell-e inkább létrehozni, működtetni, fejleszteni - ez nem harc kérdése. Ebben nyugodtan lehet a piacra, mint szabályozóra hagyatkozni.
Hogy egy hiányzó űrt egy külföldi tölt be, vagy egy magyar vállalkozói csoport, az már rajtunk (pontosabban a mindenkori törvényeken, szabályzókon IS múlik. De itt az IS azt jelenti, hogy ha valamire NINCS magyar vállalkozó, akkor hiába próbálod megakadályozni, a külföldi fogja elfoglalni azt a piaci szegmenst.
Pedro
Pedro: Nagyjából egyetértek veled...
Talán az én figyelmetlenségem miatt vagy talán már a kérdést is másképp kellett volna feltennem,de valamiért eltértünk a tárgytól.
Mivel nagyon értelmesnek találom a hozzászólásaidat felteszek egy kérdést neked: Van egy ötletem amivel a kis és mikro vállalkozások sokkal olcsóbban és hatékonyabban hirdethetnének,reklámozhatnának a neten és az utcán,főleg nagyvárosokban.
Szerinted érdemes ezen fáradoznom? Én úgy látom,hogy az igazán hatékony reklámokra csak a nagy cégeknek van lehetősége az anyagiak miatt.
Tisztelettel köszönöm a véleményedet.
Nem tudom, mi az ötleted, és sajnos nem is értek a reklámhoz/marketinghez, pedig jó lenne... Én is vállalkozok, és bizony jó lenne egy olcsó, hatékony reklám.
Ha jó az ötleted, akkor vágj bele, valósítsd meg - de ne CSAK azért, hogy másoknak segíts vele. Ez nagyon szép dolog, de ebből nem lehet megélni. Akkor érdemes valamit csinálni, ha az VALAMILYEN MÓDON rentábilis - azaz több haszon jön ki belőle, mint amennyi energiát, költséget bele kell fektetni. (És itt most nem feltétlenül anyagi haszonra gondolok.)
Hogy számodra megéri-e, azt NEKED kell eldöntened. Egy dolog biztos: ha megkönnyíted az amúgyis általában forráshiányos kisvállalkozások reklámozási tevékenységét, azért sokan áldani fogják a nevedet. (Még én is! :-D)
Pedro
Természetesen nekem is megérné,főleg hosszútávon.Az ötletemet ugye nem kiabálhatom el,mert ha az tényleg annyira jó,mint ahogy én gondolom akkor lecsap rá valaki,esetleg keresztbe tesz valaki.
Az ötletem megvan,de sajnos egyszerű dolgozó emberke vagyok.Ehhez szükségem van először egy profi weblapkészítő emberkére.Ami ugye pénz...nem is kicsi.Ami a marketinget illeti én sem értek nagyon hozzá.De szerintem a dolog elég innovatív ahhoz,hogy berobbanjon.
Bár számítástechnikával (is) foglalkozom, nem tudok weblapot készíteni - nem ezen a területen tevékenykedek. És természetesen nem kérem, hogy áruld el az ötletedet, szerintem másnak is csak a feltétlenül szükséges szintig mondd el.
Igen, a weblap készítés nem egy olcsó játék. De ha tényleg jó az ötleted, akkor vágj bele, és valósítsd meg!
Sok szerencsét kívánok hozzá, én garantáltan neked szurkolok! (Sajnos ez még nem igazán elég a sikerhez... :-D)
Pedro
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!