Ha eddig nem úgy írtam a nevem ahogy igazából kéne akkor semmi sem érvényes amit eddig aláírtam?
Szerintem az aláírás egy meglehetősen személyes dolog, és csak rád jellemző, majdnem, mint az ujjlenyomat. És mi van azokkal, akiknek az aláírása nem olvasható, mint tipikusan a körzeti dokiké?
De a pontos válaszra én is kiváncsi vagyok.
Én olvashatóan írok alá, nem tudok másképp:) De nem csak aláírásnál, hivatalos papírt ha ki kell töltenem akkor is úgy írom le angolosan. Eddig ugyan még nem volt gondom belőle, de ki tudja mikor hol fognak belekötni, egyáltalán beleköthetnek ilyenbe? Ezt sem tudom.
Hülyeségnek tartom a magyarosított neveket... sosem fogom úgy leírni az is biztos.
A kérdés érdekes, hiszen ha én nőként azt írom a személyi igazolvány igénylőlapon alá, hogy Gipsz Petra, pedig Gipsz Katának hívnak, akkor közli az okmányirodában a nőci, hogy töltsek ki egy új igénylő lapot, mert más a keresztnév.
Szóval nem értem, hogyan szerepelhet a szig-edben a Johnny a Dzsoni helyett.
Egyébként szerintem is viccesek voltak (akartak lenni) a szüleid a Dzsoni-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!