Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az térfigye...

Miért van az, hogy az térfigyelő kamerák közül, csak azok a rosszak amelyek a mai tüntetés felé vannak irányítva? A többi jó és csak azok amik tegnapi felvételeket mutatnak.

Figyelt kérdés

[link]

Ugyanakkor valaki látta, hogy rendőrök ragasszák le azokat a kamerákat:

"Ma délelőtt 10 óra magasságában mentem a Ferences templomba misére. A régi Mézesmackónál egy rendőrautót láttam s három fiatal kis rendőr a Váci utca sarkán tevékenykedett egy létrán. Megkérdeztem, a térfigyelőt ragasztják le vastag szigetelővel :IGEN volt a válaszuk ! "

2011. okt. 23. 14:30
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

DE ami az utca végét mutatja az működik, pedig ezt is nézik páran:

[link]

2011. okt. 23. 15:35
 32/47 A kérdező kommentje:
De az miért lehet, hogy már 1 óra óta nem lehet megnézni? Akkor szinte nem sokan akarták nézni mert semmi nem volt.
2011. okt. 23. 15:37
 33/47 anonim ***** válasza:
89%
LOL, micsoda beszariak vagytok. Hogy a kormány. Ja. Technikailag ugye senki sem tudja, hogy működik a stream, ugye? :)
2011. okt. 23. 15:50
 34/47 anonim ***** válasza:
89%

Szard már le.

Ő most a fejébe vette, hogy a kormány kapcsoltatta ki a kamerákat, és ettől semmilyen ész érvve nem lehet eltéríteni...

Mondd neki te is hogy Orbán Viktor húzta ki belőle a kábelt, annak örül.

2011. okt. 23. 16:09
 35/47 anonim ***** válasza:
0%
A 78% -os folyamatosan hazudik.
2011. okt. 23. 16:12
 36/47 anonim ***** válasza:
59%

Hiába ragasztgatnák, akit nagyon érdekel, legfeljebb odamegy és személyesen megnézi, hogy áll a tüntetés.Aki nem tud elmenni, az meg figyelje a hiradót, vagy nézzen majd utána az újságban.Bár ezeknek nem nagyon lehet hinni, de valamit azért csak ki lehet következtetni abból is.

Egyébként én nem hiszem, hogy vannak olyan különös véletlenek, hogy mindig épp akkor lesz valami baja a kamerának, amikor valami érdekes történik (pl metrótűz, tüntetés).El tudom képzelni, hogy megbuherálják.

2011. okt. 23. 16:18
 37/47 A kérdező kommentje:

"A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:09

Vicces, de a fidesztől kitelik. Sose voltak még ilyen kedvetlenek az emberek mint mostanában, de a kormány úgy ad mindent elő, hogy minden jó úton van és mindenki őket támogatja. Egyáltalán nincs így.

2011. okt. 23. 16:21
 38/47 anonim ***** válasza:
59%

"de a fidesztől kitelik."

Bezzeg milyne jó volt a gyurcsányék idején amikor gumilövedékkel lőtték ki az emberek szemét, verték halomra az ártatlan embereket... Akkor milyen boldogok voltunk...

2011. okt. 23. 16:25
 39/47 anonim ***** válasza:

16:18

"Hiába ragasztgatnák, akit nagyon érdekel, legfeljebb odamegy és személyesen megnézi, hogy áll a tüntetés"

Az én összeesküvéselméletem az, hogy a tüntetők ragasztották le, hogy a kérdező is elmenjen a tüntetésre :)))

2011. okt. 23. 16:27
 40/47 A kérdező kommentje:

"Bezzeg milyne jó volt a gyurcsányék idején amikor gumilövedékkel lőtték ki az emberek szemét, verték halomra az ártatlan embereket... Akkor milyen boldogok voltunk..."

Ők se voltak jobbak. De azért ne legyünk áll szentek. A macskakövek maguktól jöttek fel, a kirakatok maguktól törtek be és a kocsik is maguktól gyulladtak ki. Meg nem is volt tv ostrom. Miért van az, hogy egy békés tüntetésen nem volt ilyen a rendőrök részéről? Azok nem voltak egyáltalán békések, akik odamentek azok közül sokan agyatlan hülyék voltak akik csak "szórakozni" akartak. Nem véletlen volt náluk molotov koktél.

Idő kérdése és a kordon bontó Orbánból is kordon állató lesz. Nincs nála nagyobb hatalommániás. Ezek teljesen bebetonozzák magukat. Előttük lévő kormányok se csináltak olyat mint ők. Ha valaki olyat mond ami nem tetszik azt vagy megszüntetik, vagy elveszik a jogaikat, vagy megnövelik a létszámot annyira, hogy ők legyenek többségbe, úgy hogy nincs rá pénz, de mint mondták ezt muszály volt.

Ezen felül egyáltalán nem azt csinálják amit ígértek. Egyre rosszabbul élnek az emberek. Igaz lesz a kampányszöveg 2014-ben, hogy "Rosszabbul élünk mint 4 éve"

2011. okt. 23. 16:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!