Miért van az, hogy az térfigyelő kamerák közül, csak azok a rosszak amelyek a mai tüntetés felé vannak irányítva? A többi jó és csak azok amik tegnapi felvételeket mutatnak.
Ugyanakkor valaki látta, hogy rendőrök ragasszák le azokat a kamerákat:
"Ma délelőtt 10 óra magasságában mentem a Ferences templomba misére. A régi Mézesmackónál egy rendőrautót láttam s három fiatal kis rendőr a Váci utca sarkán tevékenykedett egy létrán. Megkérdeztem, a térfigyelőt ragasztják le vastag szigetelővel :IGEN volt a válaszuk ! "
"Képzeld rátett egy kis videólejátsazót azóta a tegnap esti felvételt mutajta."
Ahhoz meg nem kell odamenni. Sőt még videólejátszó se kell.
Jó de ahhoz hogy kihúzza Orbán Viktor SZEMÉLYESEN a kábeleket, ahhoz oda kell mennie!!!!
Ő volt a látrán én láttam!
Sőt a látra alján a létrát maga Lázár János fogta, hogy ne boruljon fel!
"Jó de ahhoz hogy kihúzza Orbán Viktor SZEMÉLYESEN a kábeleket, ahhoz oda kell mennie!!!! "
Még mindig nem kell odamenni és semijen kábelt nem is kellene kihúzni.
És a fideszből véletlenül se néznénk ki semmi ilyet. Mint már leírtam egyszer.
""Emlékszünk még mikor a rendőrök mentek volna tüntetni, de pont előtte találták ki, hogy sajnos mindenkinek be kell menni dolgozni, mert aznapra nagy ellenőrzést tartanak.
Vagy mikor a tüntetésre nem mehetett el a szakszervezeti elnök, mert előtte nap előzetesbe rakták, majd a tüntetés után másnap kiengedték."
Vagy az is érdekes, hogy akik gyújtogatnak, szétvernek mindent az a fidesz szerint igazi hazafi, de az a tűzoltó akik ellenük tüntet máris dezertőr.
2006-ban is volt egy közlemény az UTV odlalán hogy kamerák nem lettek kikapcsolva csak túlterhelődtek a rengeteg nézőtől.
Most vagy elhiszed vagy nem, nem érdekel. De látom úgyis meggyőzhetetlen vagy, hidd el nyugodtan hogy maga Orbán kapcsolta ki őket személyesen...
"2006-ban is volt egy közlemény az UTV odlalán hogy kamerák nem lettek kikapcsolva csak túlterhelődtek a rengeteg nézőtől. "
Az UTV 2007-ben indult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!