Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az térfigye...

Miért van az, hogy az térfigyelő kamerák közül, csak azok a rosszak amelyek a mai tüntetés felé vannak irányítva? A többi jó és csak azok amik tegnapi felvételeket mutatnak.

Figyelt kérdés

[link]

Ugyanakkor valaki látta, hogy rendőrök ragasszák le azokat a kamerákat:

"Ma délelőtt 10 óra magasságában mentem a Ferences templomba misére. A régi Mézesmackónál egy rendőrautót láttam s három fiatal kis rendőr a Váci utca sarkán tevékenykedett egy létrán. Megkérdeztem, a térfigyelőt ragasztják le vastag szigetelővel :IGEN volt a válaszuk ! "

2011. okt. 23. 14:30
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
83%
Mondom, hogy Orbán tette be a tegnapi felvételt, saját szememmel láttam amikor átdugta a kábleket a 10m-es létra tetején!!
2011. okt. 23. 15:22
 22/47 A kérdező kommentje:

"Képzeld rátett egy kis videólejátsazót azóta a tegnap esti felvételt mutajta."

Ahhoz meg nem kell odamenni. Sőt még videólejátszó se kell.

2011. okt. 23. 15:22
 23/47 anonim ***** válasza:

Jó de ahhoz hogy kihúzza Orbán Viktor SZEMÉLYESEN a kábeleket, ahhoz oda kell mennie!!!!

Ő volt a látrán én láttam!

Sőt a látra alján a létrát maga Lázár János fogta, hogy ne boruljon fel!

2011. okt. 23. 15:23
 24/47 A kérdező kommentje:
Ez a leragasztós nekem is furcsa volt, bár 10M nem sok. 5 perc alatt tudnék szerezni 3 db 10 m-nél magasabb létrát.
2011. okt. 23. 15:24
 25/47 A kérdező kommentje:

"Jó de ahhoz hogy kihúzza Orbán Viktor SZEMÉLYESEN a kábeleket, ahhoz oda kell mennie!!!! "

Még mindig nem kell odamenni és semijen kábelt nem is kellene kihúzni.

2011. okt. 23. 15:26
 26/47 A kérdező kommentje:
De azért kicsit se gyanús, hogy pont a tüntetés előtt pár órával romlik el mikor még nem nagyon akarták nézni. A másik meg, hogy nem lehet a szervert könnyen túlterhelni.
2011. okt. 23. 15:28
 27/47 A kérdező kommentje:

És a fideszből véletlenül se néznénk ki semmi ilyet. Mint már leírtam egyszer.

""Emlékszünk még mikor a rendőrök mentek volna tüntetni, de pont előtte találták ki, hogy sajnos mindenkinek be kell menni dolgozni, mert aznapra nagy ellenőrzést tartanak.

Vagy mikor a tüntetésre nem mehetett el a szakszervezeti elnök, mert előtte nap előzetesbe rakták, majd a tüntetés után másnap kiengedték."

Vagy az is érdekes, hogy akik gyújtogatnak, szétvernek mindent az a fidesz szerint igazi hazafi, de az a tűzoltó akik ellenük tüntet máris dezertőr.

2011. okt. 23. 15:30
 28/47 anonim ***** válasza:

2006-ban is volt egy közlemény az UTV odlalán hogy kamerák nem lettek kikapcsolva csak túlterhelődtek a rengeteg nézőtől.

Most vagy elhiszed vagy nem, nem érdekel. De látom úgyis meggyőzhetetlen vagy, hidd el nyugodtan hogy maga Orbán kapcsolta ki őket személyesen...

2011. okt. 23. 15:30
 29/47 A kérdező kommentje:

"2006-ban is volt egy közlemény az UTV odlalán hogy kamerák nem lettek kikapcsolva csak túlterhelődtek a rengeteg nézőtől. "

Az UTV 2007-ben indult.

2011. okt. 23. 15:33
 30/47 A kérdező kommentje:
De olyan nincs, hogy egy kamera túl legyen terhelve. Csak szervert lehet túlterhelni, de akkor az oldal se jöjjön be.
2011. okt. 23. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!