Miért van az, hogy az térfigyelő kamerák közül, csak azok a rosszak amelyek a mai tüntetés felé vannak irányítva? A többi jó és csak azok amik tegnapi felvételeket mutatnak.
Ugyanakkor valaki látta, hogy rendőrök ragasszák le azokat a kamerákat:
"Ma délelőtt 10 óra magasságában mentem a Ferences templomba misére. A régi Mézesmackónál egy rendőrautót láttam s három fiatal kis rendőr a Váci utca sarkán tevékenykedett egy létrán. Megkérdeztem, a térfigyelőt ragasztják le vastag szigetelővel :IGEN volt a válaszuk ! "
"De túl volt terhelve az egész."
De, hogy lehetne egy kamerát leterhelni? Csak a szervert lehet leterhelni, de akkor a többi se lehetne elérhető.
2006-ban is halottak voltak a kamerák...
Emlékszem én is nézni akartam ahogy barikádot építenek az Erzsébet hídhoz aztán lószar sem jött be nemhogy kép...
Kicsi paranoia van bennetek szerintem...
A 2006-os kormány sem volt semmivel jobb, sőt azok még agyonverették az embereket a rendőrökkel...
"Szerinted mennyire esélyes, hogy a minimum 10 méter magasságbanm elhelyezett kamerát egy zsaru csak úgy létráról leragasztgassa?"
100%-ban, különösen ha az a kamera arra néz amerre nem kéne.
De még mindig ott tartok, hogy nem lehet egy kamerát leterhelni, csak egy szervert.
Ha a szerver le lenne akkor maga az oldal se jönne be.
Ugyanúgy mint a bumerángnak volt tavaly kamerája és mindenki nézni akarta őket, de az oldal se jött be. Majd fejlesztették a szervert.
És azon kívül van egy 3.-ik kamera is de az csak az oda menő embereket mutatja:
Magát a helyet nem.
Jólvan feladom.
Tudod mit: AZ előbb voltam ott, és láttam, hogy maga ORBÁN VIKTOR húzta ki a kábeleket a kamerából!!!!
Képzeld rátett egy kis videólejátsazót azóta a tegnap esti felvételt mutajta. Saját szememmel láttam!!! Utána odamentem megkérdeztem tőle (ő épp 10 méter magasan volt, de tisztán értettük egymást) hogy mit csinál? Ő meg kondta, hogy nem akarja, hogy a tűntetést neten nézzék, ezért saját kezűleg kihúzza a kábeleket, sőt le is ragasztja a kamerát.
Képzeld saját szememmel láttam!!!!!!!!!
Nah, elégedett vagy? :-)
"hogy maga ORBÁN VIKTOR húzta ki a kábeleket a kamerából!!!! "
Ez csak ott bukik, hogy nincs Magyarországon.
de szerinted ettől a kormánytól ez nem telne ki. Simán kinézném belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!