Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az térfigye...

Miért van az, hogy az térfigyelő kamerák közül, csak azok a rosszak amelyek a mai tüntetés felé vannak irányítva? A többi jó és csak azok amik tegnapi felvételeket mutatnak.

Figyelt kérdés

[link]

Ugyanakkor valaki látta, hogy rendőrök ragasszák le azokat a kamerákat:

"Ma délelőtt 10 óra magasságában mentem a Ferences templomba misére. A régi Mézesmackónál egy rendőrautót láttam s három fiatal kis rendőr a Váci utca sarkán tevékenykedett egy létrán. Megkérdeztem, a térfigyelőt ragasztják le vastag szigetelővel :IGEN volt a válaszuk ! "

2011. okt. 23. 14:30
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

"De túl volt terhelve az egész."

De, hogy lehetne egy kamerát leterhelni? Csak a szervert lehet leterhelni, de akkor a többi se lehetne elérhető.

2011. okt. 23. 15:08
 12/47 A kérdező kommentje:
De felmerül egy kérdés. Hogy lehetett nézni a 2006-os tüntetéseket melyek nagyobbak voltak mint ez, mikor még elavultabb gépeket használtak.
2011. okt. 23. 15:11
 13/47 anonim ***** válasza:

2006-ban is halottak voltak a kamerák...

Emlékszem én is nézni akartam ahogy barikádot építenek az Erzsébet hídhoz aztán lószar sem jött be nemhogy kép...

Kicsi paranoia van bennetek szerintem...

A 2006-os kormány sem volt semmivel jobb, sőt azok még agyonverették az embereket a rendőrökkel...

2011. okt. 23. 15:13
 14/47 A kérdező kommentje:
De már 2 órával ezelőtt se voltak jók. És a tüntetés csak 3-kor kezdődött.
2011. okt. 23. 15:14
 15/47 anonim ***** válasza:

"Szerinted mennyire esélyes, hogy a minimum 10 méter magasságbanm elhelyezett kamerát egy zsaru csak úgy létráról leragasztgassa?"

100%-ban, különösen ha az a kamera arra néz amerre nem kéne.

2011. okt. 23. 15:16
 16/47 A kérdező kommentje:

De még mindig ott tartok, hogy nem lehet egy kamerát leterhelni, csak egy szervert.

Ha a szerver le lenne akkor maga az oldal se jönne be.

Ugyanúgy mint a bumerángnak volt tavaly kamerája és mindenki nézni akarta őket, de az oldal se jött be. Majd fejlesztették a szervert.

2011. okt. 23. 15:17
 17/47 A kérdező kommentje:

És azon kívül van egy 3.-ik kamera is de az csak az oda menő embereket mutatja:

[link]

Magát a helyet nem.

2011. okt. 23. 15:18
 18/47 anonim ***** válasza:
83%

Jólvan feladom.

Tudod mit: AZ előbb voltam ott, és láttam, hogy maga ORBÁN VIKTOR húzta ki a kábeleket a kamerából!!!!

Képzeld rátett egy kis videólejátsazót azóta a tegnap esti felvételt mutajta. Saját szememmel láttam!!! Utána odamentem megkérdeztem tőle (ő épp 10 méter magasan volt, de tisztán értettük egymást) hogy mit csinál? Ő meg kondta, hogy nem akarja, hogy a tűntetést neten nézzék, ezért saját kezűleg kihúzza a kábeleket, sőt le is ragasztja a kamerát.

Képzeld saját szememmel láttam!!!!!!!!!

Nah, elégedett vagy? :-)

2011. okt. 23. 15:18
 19/47 A kérdező kommentje:
Meg miért mutatna a kamera tegnapi felvételt? Ennek semmi értelme. Ha szar lenne akkor csak nem adna be képet. De tegnapit. AZt csak akkor adhat ha valaki azt rakta be, hogy adja. LSd: filmeknél a biztonsági kamera. Magától nem kezd el mást adni.
2011. okt. 23. 15:20
 20/47 A kérdező kommentje:

"hogy maga ORBÁN VIKTOR húzta ki a kábeleket a kamerából!!!! "

Ez csak ott bukik, hogy nincs Magyarországon.

de szerinted ettől a kormánytól ez nem telne ki. Simán kinézném belőlük.

2011. okt. 23. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!