Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért mindig a jót kell...

Miért mindig a jót kell tönkre tenni?

Figyelt kérdés
Tavaly bezártak egy jó hírű VII. kerületi iskolát, összevonták egy elég rossz hírűvel.Az iskolát anyagilag támogatta az előzetesben lévő Gál György. Sokan mondják, hogy ez most egy kicsinyes bosszú. De én akkor se értem, ha már meg volt így vagy úgy, nem a gyengébb iskolát kellett volna bezárni, esetleg az ott tanulók valahogy felzárkózhattak volna.Egy tanár ismerősöm átkerült így a gyengébb iskolába, és teljesen megváltozott egy év alatt. Szinte összetört, amíg előtte, egy teljesen pozitív, mindenre nyitott, lelkes ember volt, most teljesen feladta.Miért nem a rosszabbat szórják szét a jók között, talán úgy ők is fejlődnének, nem fordítva.
2011. okt. 15. 14:12
 1/1 anonim ***** válasza:

"Miért nem a rosszabbat szórják szét a jók között,"

mert a mai "rossz" iskolák diákjainál már az is csoda, hogy tudnak olvasni.

Egyébként én sem értek egyet azzal,hogy az iskolán (jövőn) kell spórolni.

2011. okt. 15. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!