Fiatalok! Hol elnetek inkabb? az U. S. A. -ban vagy Magyarba?
Hmm...tartsatok szemétládának, de nekem életem álma Los Angeles. :)
Sokáig tartottam mocskos dolognak azt, ha valaki elpártol a hazájától, itt hagy mindent, ahova született, ahol felnőtt, stb. Aztán rájöttem, hogy az a rengeteg patkány ember (félreértés ne essék, nem kifejezetten a cigányokra értem) nekem nem honfitársam.
Nem a jobb megélhetésért megyek. Nem érdekel a pénz, nem készülök milliárdosnak. De LA...*.*
Magyarba.. Most osztrákba dolgozom, de alig várom a 7végét, hogy hazajöhessek. Balatoni nyár+diszkók+magyar csajok.. Ez verhetetlen világviszonylatban is. Siófok után Bécs egy unalom ezt minden túlzás nélkül mondom.
Amúgy utálom az USÁt, cipruson, vagy olaszban tudnám még elképzelni az életem.
Egyik országban sem a kettő közül. USA- ban minden 5. gyermek szegénységben él. Sajátos beteg bíztósításuk megér egy külön beszélgetést. Közbíztonság nem a legjobb. Még régebben a lehetőségek országa volt, ma már elveszítette ezt a státuszt. Sokan kivándoroltak anno. Voltak akiknek bejött többre vitték, de voltak akikből alkeszok, drogosok, hajléktalanok lettek.
Választanom kellene skandináv országok közül választanák.
Itt születtem itt halok meg egy igazi magyar ne hagyja el a hazáját.
Ha el is hagyja akkor térjen vissza.
Isten ments, hogy toth legyek...ez csak szleng...ne mind1
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:34
Kedves LA imado tarsam, nagyon hasonlitanak az almaink:)
Mondjuk en leginkabb a zene miatt mennek oda.
De azok a palmafak...
Santa Monica, Hollywood, Downtown
Sok szeencset remelem eljutsz oda;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!