Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Fiatalok! Hol elnetek inkabb?...

Fiatalok! Hol elnetek inkabb? az U. S. A. -ban vagy Magyarba?

Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 21:37
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
89%

Hmm...tartsatok szemétládának, de nekem életem álma Los Angeles. :)

Sokáig tartottam mocskos dolognak azt, ha valaki elpártol a hazájától, itt hagy mindent, ahova született, ahol felnőtt, stb. Aztán rájöttem, hogy az a rengeteg patkány ember (félreértés ne essék, nem kifejezetten a cigányokra értem) nekem nem honfitársam.

Nem a jobb megélhetésért megyek. Nem érdekel a pénz, nem készülök milliárdosnak. De LA...*.*

2011. okt. 14. 22:34
 12/22 anonim ***** válasza:

Magyarba.. Most osztrákba dolgozom, de alig várom a 7végét, hogy hazajöhessek. Balatoni nyár+diszkók+magyar csajok.. Ez verhetetlen világviszonylatban is. Siófok után Bécs egy unalom ezt minden túlzás nélkül mondom.

Amúgy utálom az USÁt, cipruson, vagy olaszban tudnám még elképzelni az életem.

2011. okt. 14. 22:59
 13/22 anonim válasza:
Örülök, hogy egy kis idővel később ér ide az USA szennye, nem hogy elébe menjek.
2011. okt. 14. 23:02
 14/22 anonim ***** válasza:
Inkább élnék az USA-ban, mint egy magyarban. Bár még nem próbáltam más emberben élni, de szerintem kicsit szűkös lenne.
2011. okt. 14. 23:09
 15/22 anonim ***** válasza:

Egyik országban sem a kettő közül. USA- ban minden 5. gyermek szegénységben él. Sajátos beteg bíztósításuk megér egy külön beszélgetést. Közbíztonság nem a legjobb. Még régebben a lehetőségek országa volt, ma már elveszítette ezt a státuszt. Sokan kivándoroltak anno. Voltak akiknek bejött többre vitték, de voltak akikből alkeszok, drogosok, hajléktalanok lettek.

Választanom kellene skandináv országok közül választanák.

2011. okt. 14. 23:24
 16/22 anonim ***** válasza:
Az USA bár tényleg elveszítette vonzerejét, vagyonát és életszínvonalát, más téren meg soha nem is volt színvonala, de nálunk még mindig akadnak későn ébredők, akik még a hatvanas években élnek és az Usát istenítik. Bár szerintem többségük a megyehatárt sem lépte még át. :)
2011. okt. 15. 07:34
 17/22 anonim ***** válasza:
40%

Itt születtem itt halok meg egy igazi magyar ne hagyja el a hazáját.

Ha el is hagyja akkor térjen vissza.

2011. okt. 15. 08:49
 18/22 A kérdező kommentje:

Isten ments, hogy toth legyek...ez csak szleng...ne mind1

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:34

Kedves LA imado tarsam, nagyon hasonlitanak az almaink:)

Mondjuk en leginkabb a zene miatt mennek oda.

De azok a palmafak...

Santa Monica, Hollywood, Downtown

Sok szeencset remelem eljutsz oda;)

2011. okt. 15. 10:20
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom hogy az aki külföldre akar menni menjen de ne szidja saját nemzetét. Mert én is el mennék sok helyre de mindenképpen Magyarországon szeretném leélni utolsó éveimet.
2011. okt. 15. 11:27
 20/22 anonim ***** válasza:
én németórszágban fogok élni elhúzok innen
2012. júl. 31. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!