Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vannak még olyanok akik azt...

Vannak még olyanok akik azt hiszik, hogy egy érettségi elég? Mára már egy alap dolog.

Figyelt kérdés
[link]
2011. okt. 9. 16:08
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

"Az arányokról beszéltem. "

Általában ha valami építkezés van ahhoz ki kell menni és fel kell mérni. ezt teheti 4 ember. Majd jön az építkezés amihez kiküldenek majd 10 embert. de attól függetlenül máshol is van építkezés, ahova nem azt a 10 embert fogják majd kiküldeni, hisz ők már el vannak foglalva, hanem a 4-et mert ő nekik a munkájuk, ohgy felmérjék a helyet. Aztán oda is küldenek 10 embert.

Egy rokonomnak van építő cége. Nem kicsi, hanem közepes mérető. Pár 100 embert alkalmaznak.

2011. okt. 12. 18:22
 22/36 anonim ***** válasza:
5%

"Diplomások nélkül a fizikai réteg se tudna mit kezdeni. ez fordítva is igaz."

Csak fordítva igaz. Egy diplomás képtelen kivitelezni amit megtervez. Egy szakmunkás bármit megtervez és kivitelez. A diplomások ma már fölöslegesek.

2011. okt. 14. 20:03
 23/36 anonim ***** válasza:

"Ha a négy öltönyösből három hajlandó lett volna munkásruhát húzni, akkor kereshettek volna rajtam nem kevés pénzt. Így buktak."

Azok nem fognak, diplomásnál lustább ember nincsen és még a lapát sem áll jól a kezükben.

2011. okt. 14. 20:06
 24/36 anonim ***** válasza:
Mert ez a kificamodott magyar gondolkodás!Mi a fenének várják el mindenkitől a diplomát, amikor állítólag így is kevés a jó szakmunkás?!Legyen a szakmunkás is diplomás?Minek?Flancból?Marhaság!
2011. okt. 14. 20:13
 25/36 anonim ***** válasza:
Látványtervet, árajánlatot én is tudok csinálni olyat, hogy ketté áll a füled!Pedig nincs diplomám, viszont nagyon kreatív vagyok.
2011. okt. 14. 20:17
 26/36 A kérdező kommentje:

"Csak fordítva igaz. Egy diplomás képtelen kivitelezni amit megtervez. Egy szakmunkás bármit megtervez és kivitelez. A diplomások ma már fölöslegesek."

Ülj le egyes. Azért ennyire ne utáld már a diplomásokat.

Te felmennél egy olyan hídra amit egy szakmunkás tervezet? Nem. Miért? Mert neki nem ez a munkája. Neki meg kell építeni. Persze egy garázst még könnyű tervezni.

2011. okt. 14. 20:38
 27/36 anonim ***** válasza:

Szerintem elég.. Netto 600+céges kocsi, telefon, laptop megvan érettségivel. Ismerősök meg 120-at már jó fizetésnek tartanak diplomával.

Rátermettség+kapcsolatok, ha ezek nincsenek akkor ellensúlyozhatod a diplomával. De egyik papír se szent grál..

2011. okt. 15. 12:37
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem ezt a szakmunka istenítését. A többségük alig várja, hogy vége legyen a munkaidőnek, csak a pénz miatt csinálja. Hát akkor én inkább elmegyek 120-ért dolgozni, de olyan helyre, ahol olyasmit csinálhatok, amit szeretek is.
2011. okt. 15. 18:31
 29/36 anonim ***** válasza:
Senki nem isteníti, de ne magyarázd már meg senkinek, hogy a szakmunkát mindenki utálja, a diplomás munkát meg imádják. Szerintem sok irodista most felhortyan, egy ötvös, vagy asztalos nem is tudná úgy végezni a munkáját, hogy ne élvezné.
2011. okt. 15. 19:13
 30/36 anonim ***** válasza:
Éleződik az osztályharc...
2011. okt. 16. 01:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!