Miért engedik be a mexikóiakat, hogyha sertésinfluenza van? Miért nem zárják le a határokat? (a mexikóiakat)
Influenzában még hazánkban is több száz ember hal meg évente. Mexikóban a legutolsó vizsgálatok szerint kevesebb, mint 10 ember hunyt el közvetlenül a setésinfluenzától. Az első híradásokban említett további kb 150 haláleset a "normál" influenzavírus számlájára írható, és egyáltalán nem meglepő mennyiség.
Aki pedig fentebb írta, hogy a maszk nélkül sétáló mexikói (akit a tv-ben látott) már biztosan nem él, az gondolkozzon már el egy kicsit.
Holnaptól hőkamera lesz a reptéren, hogy kiszürjék az esetleg fertőzött, lázas embereket.
De szeritem, ha valóban kitör a járvány kevés az esély rá, hogy igy vagy úgy ne jusson el hozzánk is. Egy világjárvány megjelenését, sajnos nem lehet határzárral megoldani.
Mert ugyanakkora óriási műbalhé mint a madárinfluenza. Elvileg 152 ember halt meg eddig benne, amibe tényleg mindent belevettek. Ez a szám eszméletlen kicsi. [link]
Nézd meg ezen a death részt...
Én csak egyet kérdezek.
Miből és hogyan indult az egész fertőzés? Kínaiaknála madár influenza, Mexikó sertéspestis. Komolyan mondom már megfordult a fejembe, hogy gyenge laborokban indul el a fertő, hogy járványt okozzanak. Kínaiak sem költenek labor eszközökre erre csórók költeni, ahogy MEHIKÓ is. De ha náluk a gyógyító vakcina, kaszálnak mint állat. Ergo:
Elinditok egy vírust, ami nagyon gyorsan pusztít, lehetetlen megállítani, de titokban van ellenszerem, ez mekkora hasznot hozna? (szerintem egyesek már ezzel keresnek nem kis summát) akár kormányokig is mehetnek. S még nem is kevertem bele az X-aktákat:D
"hogy minnél többször kezet mosni.az e´telbe nem kerül át,mert 72 fokon elpusztul a baktérium."
Nem baj, hogy nem baktérium, hanem vírus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!