Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért engedik be a mexikóiakat...

Miért engedik be a mexikóiakat, hogyha sertésinfluenza van? Miért nem zárják le a határokat? (a mexikóiakat)

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 20:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Influenzában még hazánkban is több száz ember hal meg évente. Mexikóban a legutolsó vizsgálatok szerint kevesebb, mint 10 ember hunyt el közvetlenül a setésinfluenzától. Az első híradásokban említett további kb 150 haláleset a "normál" influenzavírus számlájára írható, és egyáltalán nem meglepő mennyiség.

Aki pedig fentebb írta, hogy a maszk nélkül sétáló mexikói (akit a tv-ben látott) már biztosan nem él, az gondolkozzon már el egy kicsit.

2009. ápr. 29. 15:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Holnaptól hőkamera lesz a reptéren, hogy kiszürjék az esetleg fertőzött, lázas embereket.

De szeritem, ha valóban kitör a járvány kevés az esély rá, hogy igy vagy úgy ne jusson el hozzánk is. Egy világjárvány megjelenését, sajnos nem lehet határzárral megoldani.

2009. ápr. 29. 16:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert ugyanakkora óriási műbalhé mint a madárinfluenza. Elvileg 152 ember halt meg eddig benne, amibe tényleg mindent belevettek. Ez a szám eszméletlen kicsi. [link]

Nézd meg ezen a death részt...

2009. ápr. 29. 17:24
 14/17 werte ***** válasza:
67%

Én csak egyet kérdezek.

Miből és hogyan indult az egész fertőzés? Kínaiaknála madár influenza, Mexikó sertéspestis. Komolyan mondom már megfordult a fejembe, hogy gyenge laborokban indul el a fertő, hogy járványt okozzanak. Kínaiak sem költenek labor eszközökre erre csórók költeni, ahogy MEHIKÓ is. De ha náluk a gyógyító vakcina, kaszálnak mint állat. Ergo:

Elinditok egy vírust, ami nagyon gyorsan pusztít, lehetetlen megállítani, de titokban van ellenszerem, ez mekkora hasznot hozna? (szerintem egyesek már ezzel keresnek nem kis summát) akár kormányokig is mehetnek. S még nem is kevertem bele az X-aktákat:D

2009. ápr. 29. 19:01
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Influenzával akarnak hasznot húzni? Belőlem biztos nem. Ez csak egy influenza. Lehet hogy erősebb, de ha kezelem (nem gyógyszerrel), akkor ebből is meg lehet gyógyulni.
2009. ápr. 30. 15:29
 16/17 anonim válasza:
mert jó velük szeretkezni!!!jó nagy cicik!!!!
2010. aug. 27. 17:17
 17/17 anonim ***** válasza:

"hogy minnél többször kezet mosni.az e´telbe nem kerül át,mert 72 fokon elpusztul a baktérium."

Nem baj, hogy nem baktérium, hanem vírus?

2010. aug. 28. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!