Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha lenne a városodban hasonló...

Ha lenne a városodban hasonló cigánybűnözés elleni tüntetés, mint Bulgáriában, akkor Te részt vennél rajta?

Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 13:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%

mi a fax ellen akarsz harcolni? amerikában vannak a legtöbben börtönben a népességre vetitve és mégis van mindenféle bűnözés. nincs néger bűnöző, nincs latinamerikai bűnözö, csak bűenelkövetők vannak, akik ellen nem az utcán

kell tüntetni, hanem a létező rendőrséget kell megerősiteni,

úgy, hogy rendes fizetést kapnak, nem a meglévő korengedményes nyugdijat kell elvenni, autókat, nyomozati eszközöket stb.kell venni üzemeltetni.be kell zárni és átalakitani a használt fém kereskedelmet, akkor nem fognak

a szerencsétlenek kábelt lopni.a börtönökben nem csak cigányok ülnek. a bűnelkövetés értékére vetitve a cigányok nincsenek sehol. a milliárdokat a fehérgalléros bűnözők keresik vedd az olajszőkitést, vedd az áfa csalásokat, az adóelkerülést , itt vannak a milliárdok.

kiváncsi lennék, mit tennél te nagyokos, ha egy olyan faluban élnél, ahol nincs semmi munka. az átkor szocializmusban , amikor rengeteg segéd munka volt a tanulatlanoknak -cigánynak és nem cigánynak, nem volt annyi tyúk és kábellopó ember.

munka kell és törődés.és szolidaritás. ha tudod, mi az.

2011. okt. 8. 07:19
 12/17 PPatrik válasza:
70%
Előttem szóló: Téged bántanak a fehérgallérosok? Az utcán közvetlenül. Ne is nézzük a lopásokat, de ha látok párat, már rögtön óvatosabbnak kell lennem...úgy érzem. Miért? Ők alakították ki a viselkedésükkel amivel nap mint nap találkozok. Mellesleg egyetemen ahova járok, egy főt nem látok. Miért? Én se vagyok gazdag, de tanultam. Olyan könyvekből, amiket előttem mások használtak...és figyeltem az órán, nem lógtam cigiztem piáltam szexeltem( nem olcsó dolgok...) Nem azzal van a baj, hogy itt élnek. Hanem azzal hogy nem képesek beilleszkedni. Már rég lett volna rá idejük. Kínaiakkal feketékkel az ég világon semmi bajom... És kezd elég érdekes lenni, hogy akiké az ország, lassan már azok vannak kisebbségben, a magyarok. Még nem is számban, de mért kap plusz pontot valaki azért mert cigány? Lehet azzal jönni hogy lenne pénz ha nem lopnának a fejesek, lenne jobb rendőr akkor közbiztonság is lenne...ez így van. De a kedves érintettek hozzáállása akkor sem megfelelő a békés együttéléshez.
2011. okt. 8. 16:20
 13/17 anonim ***** válasza:
72%
Biztos lehetsz benne hogy ott lennék!Én és még sokan mások is akiknek a tökük tele van hogy az eltartottjaink a fejünkre sz*rhatnak!
2011. okt. 9. 12:29
 14/17 Bari Zoltán ***** válasza:
28%
Nos nem a cigányság tehet róla arról hogy így élnek így kell élniük nem kell mindenkit egy kalap alá venni nézünk már szét ki mennyit lop a parlament 98 százaléka paraszt és ők mennyit lopnak az érdekesség kedvéért vegyük a híradót ki sikkasztott mennyit a cigány azért lop ha lop is mert kenyeret kell vennie mert nem kap munkát vegyük a MÁV ot ott is mennyi pénz eltünt hova lett pedig az igazgató nem cigány volt ilyenkor mi van tehát persze van ott is de valjuk már be hogy nem csak cigányok lopnak erről meg nem is beszélve a fajgyűlöletet a törvény bünteti és el kell hogy mondjam nekem volt részem benne nem látszodók cigánynak és még is 4 ember meg akart verni hozzá teszem parasztok voltak csak gazdagok csak rá fáztak nem jó emberrel kezdtek :) A másik dolog a cigány is lehet Magyar a Paraszt is lehet Magyar ezt nem kellene összetéveszteni ha a jelentéseket nem tudod m a fenének teszel fel ilyen kérdéseket
2011. okt. 9. 12:50
 15/17 PPatrik válasza:
62%
Mi? A megélhetésért lop? Pff...én nem tudtam hogy a megélhetéshez kell aranylánc, meg Iphone...
2011. okt. 9. 12:59
 16/17 anonim ***** válasza:
természetesen. Amúgy is bakancsot és fehér nadrágtartót hordok!
2011. okt. 11. 16:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Jawohl Herr Kommandant, natürlich.In der erste Reihe.
2011. okt. 19. 03:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!