Látta valaki Ross Kemp sorozatának tegnap esti részét: Gengszterbandák nyomában:Bulgáriai cigánybűnözés?
A Magyar Gárdára ne számíts, nem lesz hosszú életű szervezet. És ha még az is lenne, katonailag annyit érnek, mint bárki más.
Ők jobbak:
Tudnál mondani egy eseményt is,ahol tettek valamit ellenük?
Igazándiból én először hallottam most róluk,de neten eddig semmit nem láttam tőlük,egyedül a gyakorlataikat.
Például katonailag felkészítik a tagjaikat, hogy tudjanak majd mit tenni abban az esetben, amikor az egész cigány pereputty a nemzetünk nyakára szakad.
Úgy igazából a Magyar Gárda sem nagyon lépett fel eddig, legalábbis érdemi eredményeket még nagyon nem láttam felőlük.
Erről a felkészítésről láttam videókat.Te konkrét cselekvésről beszéltél,amit nem tettek.
A Magyar Gárda sem tett még konkrét dolgot,de nem is állítottam:)
Láttam.
Elég színvonalas műsor, és bizonyítja hogy az előítéleteknek hatalmas valóságalapja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!