Népszámlálási kérdőív: szívességi lakáshasználó vagyok (tehát nem fizetek pénzt a lakásért, csak a rezsit), ezt most hogy töltsem ki a kérdőíven? Az állandó lakcímem nem itt van.
Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 10:37
1/11 anonim válasza:
te sehogy. majd a lakás tulajdonosa kitölti.
2/11 A kérdező kommentje:
tehát nekem "oda kell töltenem", ahova be vagyok jelentkezve? állandóra? mert a kérdőív szerint nem, hiszen nem rám, hanem a lakásra és az abban élőkre vonatkozik a kérdés.
2011. okt. 3. 10:43
3/11 anonim válasza:
van egy olyan rubrika, hogy nem bejelentett lakcímed...
4/11 A kérdező kommentje:
tehát mint nem bejelentett, de a lakcímen életvitelszerűen élő személy. ennek ugye jogilag nincs semmilyen hátrányos vonzata? egy nagyon jó barátunk (20 éve ismerjük) lakása, amit már 10 éve mi használunk, a rezsi és az állandó karbantartás, felügyelet fejében.
2011. okt. 3. 10:50
5/11 anonim válasza:
semmilyen jogi következménye nincs...(bár megjegyezném, hogy szabálysértést követtek el, mivel a lakcím/tartózkodási hely változását 3 munkanapon belül be kell jelenteni)
6/11 anonim válasza:
Akkor jelöld be a bejelentett lakcímedet is és ahol tartózkodol azt is. Nincs semmiféle hátrányos vonzata, eleve a kérdőív anonim és statisztikai célra használják fel. Valójában az életkörülményekre, a fogyasztásra kíváncsiak.
7/11 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy töltöd ki. Senki sem fogja megkérdezni mért azt jelölted be amit bejelöltél.
9/11 A kérdező kommentje:
az szép lenne, ne haragudj. Miután egy fillért sem fizetek, a barátom az életben nem mosná le magáról, hogy adócsaló. ( persze abban az utópisztikus esetben, ha mégsem tisztán csak adatgyűjtésre szolgál a kérdőív).
2011. okt. 5. 07:05
10/11 anonim válasza:
ebből nem derül ki h adócsaló vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!