Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hol dolgozzak szerinted?

Hol dolgozzak szerinted?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, pályakezdő , 22 éves ,jó fizikummal rendelkezek,érettségim van,2 szakmám,még sem tudok sehol sem dolgozni.Akárhogy törekszek,nem jön össze semmi!Nem tudom mytévő legyek Nem akarok bérpótlóm élni,vagy közmunkára való kiközvetítésben keresni a kenyerem,ami havi 27.000ft :@ Jó lenne ha valaki segítene.Olyan jó azoknak akiknek luxus autójuk van meg hatalmas házuk,vagy csak egy alap autó ami nem túl olcsó és egy szép házuk.borzasztó.vagy szegény ember van,vagy nagyon gazdag.már nincs a kettő közötti állapotban senki.
2011. szept. 28. 00:48
1 2 3
 21/25 Cat13 válasza:

27 éves lány vagyok! Közgazdász diplomával rendelkezem,a régi közgázon végeztem (Corvinus Fővám téren) 400 emberből 7-en!! kaptunk diplomát. Emellett még van Eu-s okj-s ingatlanközvetítő-értékbecslő szakmám is. Volt saját vállalkozásom,megöltek a multik,aztán önkormányzati hivatalban lehettem köztisztviselő két komoly hónapig,egy évig vártam arra az állásra. Mikor a második kinevezésemet megkaptam szóban,írhattam volna alá a Fidesz elintézte,hogy akkor engem és még velem együtt összesen 13 embert kirúgtak,se segély se munkám nincs azóta már több,mint egy éve. 4 éves gyakorlattal rendelkezem összesen,de különböző területeken. Mindig jártam a munka után személyesen,több száz önéletrajzot elküldtem,sok helyre behívtak többek között a fővárosi önkormányzatba is 5 pozícióra,vannak befolyásos ismerőseim. és Van munkám?? Mindenhol csak a rokonleánykák vannak! Kiakartam menni külföldre,egymagába ne menjen az ember és ott itt annyi az esély,hogy talál az ember munkát,mint kb. eltalálni a lottó 5-öst,valamint min. 500 ezerrel és 1 millió forinttal kell rendelkezzél,hogy kimehess a nagy semmibe!

Summa summárum én mindent megpróbáltam,hozzáteszem diplomásként legutóbb az unicredit bank behívott és 65ezer nettót ajánlott teljes munkaidőben,cafeteria nélkül...és sorolhatnám,h milyen és mekkora cégek ..milyen béreket mondtak (100 ezer feneke alatt) egy 8 általánost végzett is többet keres..jó mondom nem érdekel elfogadok mindent és még így sem vettek fel sehova!

Rám fogják,h szülni fogok meg ilyen hadd ne mondjam miket..állásinterjún is nem azt kérdezik,hogy mit tudok,hanem hogy olvastuk az önéletrajzában,hogy szeret sportolni és mik lennének ezek? Szép! Gusztustalan kérdéseket tesznek fel. Miért nem vagyok szemüveges,ha össze van fogva a hajam az a baj,ha nincs az a baj..minden baj..csak ne kelljen felvenni. Volt olyan nem egy,h behívtak próbanapra több helyre,jól kidolgoztattak INGYEN engem és még sok szerencsétlent és akkor mi van? De senkit nem alkalmaznak. Most regisztrált álláskereső lettem,segély megint nuku,annyit elértem,h legalább majd most decembertől fizetve lesz a tb-m és ennyi. Munkáról ne is álmodjak,mondta az ügyintéző is..Nyugdíjról nem is álmodok,de a munka kérdése is számomra már csoda lenne,ha sikerülne. Én már belefáradtam az egészbe. MOST VAN AZ,HOGY EZ A HELYZET MÁR REMÉNYTELEN! Nem tudom kik azok a szerencsések,akiknek mégis sikerül munkát kapniuk ebben a leépítés dömpingek közepette.

2012. nov. 28. 12:33
 22/25 Cat13 válasza:

Teljes mértékben megértelek és át tudom érezni azt amin keresztül mész,ezt sosem fogják azok megérteni,akik még egyáltalán nem voltak ilyen helyzetben,ők csak röhögnek rajtunk.

Sok embernek meg sír a szája és mégis dolgoznak nem csak ők,hanem az egész családjukban mindenki..

Akkora válság van,hogy annyi autó van az utakon,hogy nem lehet már a zebrán sem átérni gyalogosan..

és még mindig mennyien járnak ki külföldre és mennyien vásárolnak mennyi mindent..Múltkor Bricoba volt "HATALMAS" leárazás..drágább volt minden,mint azelőtt és szétvitték..olyan kígyózó sorok voltak így hónap közepe-vége táján,hogy csak pislogtam. Be sem engedték az embereket egyszerre.. Hogy én mi kerestem ott? azt hittem,hogy hatalmas árengedmény lesz és vmi tényleg normális,hasznavehető dolgot akartam nézni.

2012. nov. 28. 12:44
 23/25 Cat13 válasza:

vagy ha viszonylag jó hangod van,hátha bevesznek egy bandába.

Egy próbát megér..

[link]

2012. nov. 28. 13:16
 24/25 Cat13 válasza:
2012. nov. 28. 13:17
 25/25 anonim válasza:
Sikerült állást találnod? Rendeződött az életed?
2015. júl. 8. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!