Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hol dolgozzak szerinted?

Hol dolgozzak szerinted?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, pályakezdő , 22 éves ,jó fizikummal rendelkezek,érettségim van,2 szakmám,még sem tudok sehol sem dolgozni.Akárhogy törekszek,nem jön össze semmi!Nem tudom mytévő legyek Nem akarok bérpótlóm élni,vagy közmunkára való kiközvetítésben keresni a kenyerem,ami havi 27.000ft :@ Jó lenne ha valaki segítene.Olyan jó azoknak akiknek luxus autójuk van meg hatalmas házuk,vagy csak egy alap autó ami nem túl olcsó és egy szép házuk.borzasztó.vagy szegény ember van,vagy nagyon gazdag.már nincs a kettő közötti állapotban senki.
2011. szept. 28. 00:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%

Ezt ugye csak viccnek szántad?

22 éves pályakezdőként mégis mi a faszból teremtsen valaki munkahelyet? Vagy menjen be a bankba, hogy én kérem lakatos vagyok, adjanak 20 milliót, mert indítanék egy vállalkozást, de fedezetem az nincs, és ki tudja menni fog-e egyáltalán.

Ti melyik bolygón éltek amúgy?

2011. szept. 28. 10:56
 12/25 A kérdező kommentje:

Szar ez minden hogy...sajnos nem értitek... ezért bővebben kifejtem... rengeteg a fizetni való,az adósság, az emberek erre felé szinte éhbérért dolgoznak.Hiába akar dolgozni az ember, és rengeteg pályakezdő fiatal van így.És akkor a kormány csodálkozik hogy megélhetési bűnözések száma nő?Nem járják ki a sulit a tanulók?Depresszióban élnek a szegényebb családok és öngyilkosságra folyamodnak?Nagy ívben leszarják az embert,vagy van pénzed és boldogulsz vagy nincs és meg döglessz, így selejteznék ki az embereket.Lehet neked diplomád lehet neked szakmád is mint nekem! Ha nincs gyakorlatod benne!Szarba sem néznek értitek? szarba sem! Mindenhol ez az alap kritérium egy álláshirdetésnél.Elvárások : Legalább egy éves munka tapasztalat és gyakorlat szükséges.

Esküszöm meg eszem a cipőmet , jön a tél, és semmi sincs kilátásban... tudom hogy leszarjátok hogy mi van velem , velünk.. de azért még bízok a csodákban,és remélem valaki munkát ajánl... jó pénzért.Esküszöm még a kőművesek is jobban járnak érettségi nélkül mint egy diplomás.Ugyanis olyat is ismerek akik szálláson vannak Szegeden és napi 10.000 forintba vannak.Az már nekem hatalmas öröm lenne.

2011. szept. 28. 13:10
 13/25 anonim ***** válasza:

"ez aztán értelmes duma volt baxod.Ha esztergályos akkor vegyen magának egy 20 milliós cnc-t?vagy álljon neki reszelni mi?:) vagy ha esetleg vaskohász akkor csináljon kohókat?:) vagy ha mezőgazdász akkor vegyen traktort és szántson mi?"

Nem bammeg! Ha esztergályos vegyen péklapátot, ha kohász akkor lemezjátszót, ha mezőgazdász akkor meg varrógépet. Amit leírtam szerintem nem lehet nemérteni, csak a hozzád hasonlóknak.

2011. okt. 11. 06:24
 14/25 anonim ***** válasza:

"Ezt ugye csak viccnek szántad?

22 éves pályakezdőként mégis mi a faszból teremtsen valaki munkahelyet? Vagy menjen be a bankba, hogy én kérem lakatos vagyok, adjanak 20 milliót, mert indítanék egy vállalkozást, de fedezetem az nincs, és ki tudja menni fog-e egyáltalán. "

Ezt egyáltalán nem viccnek szántam. Ez a ti bajotok, képtelenek vagytok a gondolkodásra és épp ezért kell alkalmazottként munkát vállalnotok.

Egy vállalkozást nem csak úgy lehet elkezdeni, hogy rögvest húszmilliós irodaházat építek kilenc titkárnővel.

Mondjuk ehhez jó lenne tudni a kérdező szakmáját.

De ha belegondolsz egy varrónőnek pl elég egy varrógép, egy kőművesnek egy fángli egy kanál és egy kalapács, egy villanyszerelőnek fázisceruza csavarhúzó és fogó.

Aztán ráér később havonta fejleszteni.

2011. okt. 11. 06:30
 15/25 anonim ***** válasza:

Én a kérdező pártján állok. Ma ebben a kedves kis országban csak gombokat lehet keresni, ha netán sikerül elhelyezkedni.

Én a helyedben megpróbálkoznék külfölddel. 1500-2000EUR fizuból ott jobban kijössz, mint az itthoni átlag 3-400EUR-nyi forintból.

2011. okt. 11. 10:37
 16/25 szöcske005 válasza:

Én sem tudok neked sajnos semmi pozitívummal szolgálni :(

Esetleg próbálj meg elmenni a munkaügyibe, hogy indul-e a hankook-ban képzés.(gumigyár Dunaújváros.)

És sajnos azt is tudom miről beszélsz.

Én is ilyen környéken lakom.

Nekem hiába van 2006-tól munkahelyem, egy lószart sem kapok, mert szültem egy gyermeket, és a munkáltatóm nem hajlandó leadni a papírokat(1 éve) a hivataloknak.(ezért ügyvédhez járok, és már azt elértem, hogy hivatalból bekérjék a papírokat)

Jelenleg 2 gyermekkel 29600 ft-ból élek , a gázomat kikapcsolták.

Ha kapnám rendesen a pénzem 110.000 havi jövedelmem lenne.

Segélyt nem adnak mert Szücs a vezetéknevem, meg mert nem viszem fel a gyereket, a hivatalba, hogy "etesse maga".

Ez van sajnos.

Ha más nem marad tényleg menj ki külföldre

2011. okt. 11. 12:16
 17/25 szöcske005 válasza:

Ui:

Internetem is csak azért van, mert aláírtam a hüségnyilatkozatot.

Próbáltam nem fizetni, de 150.000 forintos ködbért akartak rám verni.

Inkább fizetem :(

2011. okt. 11. 12:18
 18/25 A kérdező kommentje:

Értelek ,utolsó... hidd el tudom miről beszélsz, nagyon nagy patkányság" lett Magyarországon.

Az addig oké hogy az ember menjen ki külföldre, de oda is kel kezdő tőke,kell egy biztos hely, nem mehet ki csak úgy az ember a vakvilágba.Ismeretség ha nincs bhaszhatja az ember sajnos.Ebből forradalom lesz,a nyakam teszem rá, akkor viszont lesz gyilkolódás... =/ október 23.

2011. okt. 11. 16:20
 19/25 szöcske005 válasza:

Szerintem is lesz valami forradalom féleség.

Az emberek nem sokáig tűrik ami itt megy.

Én Szabolcs megyében lakom, és látom az emberek elkeseredettségét.

Még az ügyvédem is kevesebbet keres, mint egy Pesti közmunkás.

Ez van.

2011. okt. 11. 20:05
 20/25 A kérdező kommentje:
Szerintem valamilyen úton módon Magyarországot itt kell hagyni
2011. okt. 12. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!