Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért olyan hihetetlen, hogy...

Miért olyan hihetetlen, hogy a zsidók egy csoportjának terve van Magyarországgal?

Figyelt kérdés

Többen állítják, hogy abszolút kizárt az, hogy jönnek a zsidók, amit lehet felvásárolnak, aztán a keleten lévő rokonokat áttelepítik ide.

Mi ebbe a lehetetlen, mikor ott van a mostani földjük, azért is milyen cirkuszt bevállaltak.

Akkor ez miért ne férne bele?

Mielőtt elkezdődne a szokásos okoskodás szeretném kijelenteni, hogy én nem állítok semmit, mert nem tudom, h mi az igazság, csak szimplán kíváncsi vagyok, h egyesek miért olyan biztosak abban, h ez az egész még viccnek is rossz.

Gondoljunk csak a Wikileaksre...

2011. szept. 23. 15:02
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Szerintem se elkepzelhetetlen az a lehetoseg,miszerint zsidok akarnak betelepulni Mo.-ra.Meghozza azert,mert ugy tudom,hogy izraeli gyerekek magyarul tanulnak.es nem csak a nyelvet,hanem a tortenelmunket is.Az ok nyilvan valo:egyre kevesebb magyar ember vallal csaladot,es igy egyre fogyatkozik a nepessegunk,plane,hogy az aktiv dolgozok nagy resze kulfoldon ervenyesul,leszarva az itthoni helyzetet..nem akarok senkit se bantani vagy vmi,nyilvan tenyleg nincs melo otthon,de sztem hangot kene mar adni ezeknek a dolgoknak,miert kell turni,ami szar??Sok magyar kint vallal gyereket is,es esze agaban sincs hazajonni!De ha mindenki kimegy,mi a szar lesz??Elveszik az orszagunkat,es meg csak nem is erdekel senkit...mashol mar reg szetbasztak volna a kormanyt,ha nem csinal semmit,foleg ha allandoan megszoritasokkal probalja kiszoritani az emberekbol a szart!Mi tortenik,hol lett elbaszva??Egyebkent kar volt belepni az unioba is..Szoval sztem a zsidok iranyitanak mar reg..Es igen is vannak zsido cegek is,eleg sok,csak ok feltunes nelkul csinaljak a dolgukat,a felvasarlast..foldeket vesznek inkabb.jah,es magyarorszag gazdag edesvizben,ne felejtsuk el.Egyre kevesebb a viz vilagszerte.

Aztan most szerintetek jo nagy faszsagot hordtam itt ossze,mi?Na mindegy...

2013. ápr. 17. 21:20
 22/23 anonim ***** válasza:

Mert olyan szinten gyagyások, ostobák, hogy kiskorúsítani kellene őket, egyszerűen mert veszélyesen önmagukra és a többi emberre.

Amikor meg Simon Perez kifejtette hogy felvásárolják ezt+azt az országot (Magyarországot is megemlítette), akkor nyilván hirtelen pillanatnyi halláskárosodást szenvedtek. Szerencsére hamarabb elpatkolt, minthogy beválthatta volna a fenyegetését.

"Befektetni mennek más országba, többek között hozzánk..."

Stimmel. A gondok majd ott kezdődnek amikor kivásárolják alólad a talajt, és vagy ott maradsz szaréhugyé' dolgozni nekik, vagy eltakarodsz a halál fszára. A biboldóknál a "befektetni megyünk" úgy értendő hogy "gyarmatosítunk".

"Összeesküvések meg nincsenek. Amióta világ a világ vannak összeesküvés elméletek, és volt köztük ami igaznak bizonyult? Nem.

Ennyit erről."

Minden igaznak bizonyult összeesküvés-elmélet után fizetsz nekem egy ötszázast. Na, kezdjünk keresgélni, vagy elismered hogy idiótaságot mondtál?

"Vagyis még annyit fűznék hozzá, a szélsőjobbos média meg rendszeresen hazudik, torzít, állít valótlanságot, hogy rossz színben tüntesse fel a zsidókat."

Természetesen az ÁTV, a zsindex, meg a ballib média nem ugyanezt teszi, nekik minden szavuk maga a megtestesült igazság ugye!

Mellesleg kedvenc történelmi példaképed, Sztálin bátyó is ugyanúgy irtotta a zsidókat, mint Hitler, még jóval többet is mint ő, persze neki ugye szabad volt, őrá a világ minden kincséért se mondanál rosszat...

2016. okt. 2. 02:05
 23/23 anonim ***** válasza:
A húgyagyú, Mónikasón meg éjjelnappalbudapesten nevelkedett tömegembernek valóban hihetetlen, ő nem lát túl a televízión meg az esti sörikén & pizzán. Minek gondolkodni? Megteszi más helyettem...szánalomtenger.
2018. szept. 24. 03:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!