Miért olyan hihetetlen, hogy a zsidók egy csoportjának terve van Magyarországgal?
Többen állítják, hogy abszolút kizárt az, hogy jönnek a zsidók, amit lehet felvásárolnak, aztán a keleten lévő rokonokat áttelepítik ide.
Mi ebbe a lehetetlen, mikor ott van a mostani földjük, azért is milyen cirkuszt bevállaltak.
Akkor ez miért ne férne bele?
Mielőtt elkezdődne a szokásos okoskodás szeretném kijelenteni, hogy én nem állítok semmit, mert nem tudom, h mi az igazság, csak szimplán kíváncsi vagyok, h egyesek miért olyan biztosak abban, h ez az egész még viccnek is rossz.
Gondoljunk csak a Wikileaksre...
A tiéden nincs mit.
Az kb. akkora szánalom mondom, mint a Perezes videó.
Szal menjél inkább igyál meg egy kávét.
De még egyszer, ha esetleg nem fogtad volna fel.
Honnan tudod, hogy a zsidó "befektető" milyen céllal érkezik ide?
Talán baráti kapcsolatot ápolsz az összessel?együtt bizniszeltek?
Honnan veszed te a bátorságot ahhoz, hogy azt mondd, hogy az ide érkező zsidó befektetőknek semmi hátsó szándékuk nincsen?
Érted miről beszélek?
A társadalomban semmit sem lehet elképzelhetetlennek minősíteni, mert bármi megtörténhet.
Véleményem szerint ha valóban van ilyen zsidó csoport, akkor az csak is az izraeli maffia lehet. Ami semmivel sem jobb, mint az olasz vagy orosz maffia.
"Honnan veszed te a bátorságot ahhoz, hogy azt mondd, hogy az ide érkező zsidó befektetőknek semmi hátsó szándékuk nincsen?"
- Honnan veszed a bátorságot, hogy az ellenkezőjét állítsd?
Latom a szovegertelmezesi fogyatekossagod meg mindig nem notted ki.
Direkt kiemeltem, h en nem allitom, h igy van.
Mindegy, magas ez neked.
,,Jól van Dantes tudjuk, azt is tudjuk, hogy te szerinted a tehén lila, mert a tv-ben azt mutatják.
Direkt odaírtam, hogy Wikileaks.
Le merem fogadni, hogy előtte is má"
Kicsit talán gondolkodhatnál. Talán kezd azzal, hogy ha már tényleg érdekel, nézd meg, mennyi külföldi cég van Magyarországon, és abból mennyi az izraeli. Ezek nyílvánosan fellelhető adatok.
Én nem fogok utána nézni, mert nem érdekel.
Te félsz a zsidóktól, hát nosza, nézz utána!
Ja azt nem mi? Az nem jó...
Mutass egy olyan leaket, ami erre utal.
Amúgy miért kéne nekik pont Magyarország?
Csak azért, mert te itt laksz? Vagy ez olyan értékes föld, talán sok itt a kőolaj? Vagy a termálvízben akarnak fürdeni?
"Magyarországon tilos rosszat mondani a zsidókról és ez 1945 óta folyamatosan sujkolva van a magyarokba.
Tehát sokan úgy vannak vele, hogy amikor rosszat hallanak egy zsidóról, akkor egyből beindul náluk egy reflex, hogy "A zsidót meg kell védenem, azért mert csak, kell és kész!"."
Érdekes én azt vettem észre hogy ez fordítva van,mindenki azt mondja arra akire "haragszik"hogy rohadt zsidó.
Nem allitom, csak eleg furanak tartom, h te ugy allsz ehhez a kerdeshez, minha mindent tudnal.
Uu. Hulyenek nezem a jobbikost is, aki azzal jon, h mert a zsidok....
Egyebkent a leaket altalanossagban hoztam fel.
"mikor ott van a mostani földjük, azért is milyen cirkuszt bevállaltak"
A zsidók azt gondolják Izraelről, hogy az a hazájuk, mert ott alakult ki a népük, a vallásuk, a kultúrájuk, a történelmük.
Magyarországról az izraeliek nem gondolják, hogy ez a föld a hazájuk.
Ezért nem is vállanak be érte semmiféle "cirkuszt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!