Mi a véleményetek a rasszizmusról?
Élnek itt Svábok Tótok Rácok mégsi csak a cigányokkal van bajuk az embereknek. Valószínüleg azért mert réges régen volt egy népgyűlés ahol az összes faj, nemzet küldte a képviselőit akik megállapodtak abban hogy a cigányokat utálja mindenki és hopp így lett a rasszizmus.
Vagy azért utálja mindenki a cigányokat és nem a Svábokat Tótokat stb mert nem képesek beilleszkedni pedig már 600 éve itt élnek rabolnak gyilkolnal segélyből élősködnek.
Na? Melyik a valószínűbb?
Énis nagyon unom hogy pusztán a származásom miatt próbáltak már 3 szor is megkéselni. A harmadik alkalommal így zajlott:
"-Ájmámeg tesó! Nincs egy szál cigid?
-Nincs.
-Akkor adjá pénzt.
-Nem adok.
És ekkor elővett egy kést és mindta hogy:
-Pakojjál ki akkor.
Ekkor a bal kezemmel kivettem kb 80 ft aprót a zsebemből 5,10 forintosokból.
A jobb kezemmel pedig elővettem egy Cal 9mm P.A Red Agent típusú gázpisztolyt. Ekkor azt mondtam.
-Most eltakarodtok a jó k.urva anyátokba ti r.etkes g.ecik.
Meghátráltak de az egyik nekem akart ugrani oldalról ezért én mindegyikre leadtam egy lövést CN gázos (könnygáz)töltényekből. A taknyuk nyáluk egybefolyt és az egyik ezt kiabálta utánam mikor felszedtem a hüvelyeket és elhagytam a helyszínt.
- MEG FOGNAK MÉG ÖLNI A CIGÁNYOK TÉGED TE R.OHADT MAGYAR F.ASSZOPÓ G.ECI.
És mindez a származásom miatt csak azért mert magyar vagyok. Szörnyű ez a rasszizmus ma Magyarországon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!