Van itt olyan, aki beismeri, hogy zsidó, cionista, náci, rasszista antiszemita, cigány?
ezek közül valamelyik
Mert ugye egymásra ilyeneket mondotok, de ténylegesen van olyan aki beismeri, vagy akiről bizonyítani tudjátok? Ha nem akkor meg ne legyetek ennyire gyűlölködőek, ez mindenkire vonatkozik legyen bármilyen politikai nézete, bőrszine, vallása.
Én Izraelita vagyok, és felvállalom. Büszke vagyok származásomra, ja plussz Kommunista is vagyok, bár ezt nem kérdezted. :D
Ha valakinek kötekedni van kedve, írjon nyugodtan. :)
Üdv!
Zsidó vagyok és cionista.
Hozzáteszem semmilyen más népet nem utálok, mert nem a faji hovatartozás vagy kulturkör határozza meg azt, hogy ki milyen ember. Minden nép tagjai közt vannak tolvajok, csalók stb. csak nem mindegy, hogy milyen arányban. Ettől függetlenül ez még nem ad okot arra, hogy utáljam pl. a németeket mert hatalmaskodó, kalácsképű sznob gecïk vagy az angolokat mert a nagy részük igénytelen, mosdatlan, elhízott bunkó, rasszista paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!