Ma reggel egy boltban a néni jött kifizetni a hitelét, mert manapság elég sok ember hitelre vásárol. Anyukám az eladó (alkalmazott ő is) és nem tudta a néni, hogy a lánya vagyok! És kérdi anyum: Mit tetszik kérni?
Figyelt kérdés
néni suttogva, hogy ne hallja meg senki: A tartozásom szeretném kifizetni. (? )Én azt mondom, hogy a néninek nem kellene szégyenkeznie, mert ez nem az ő szégyene, hanem a Magyar politikáé.Végigdolgozta az életét, és soha nem álmodott arról, hogy valaha is oda fog jutni, hogy egy kg kenyeret ne tudjon kifizetni! Utána anyum kérdezi: Még vmit? Hát mondta a néni, ha csak lehet megint hitelre. Én nem tudom, de 19 évesen gyűlölöm magyaroroszágot. Mi sem vagyunk gazdagok, ha megveszek magamnak egy újságot már lelkiismeret fulldallásom van, mert más még ennyit se tehet meg! Ti nem érzitek magatokat tehetetlennek?2009. ápr. 24. 09:20
11/11 anonim válasza:
Jobbikra kellett volna szavazni! Nem MSZP-re, és nem is a Fidesz-re. Ja fáj az igazság... Ugassatok le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!