Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak en latom ugy hogy a...

Csak en latom ugy hogy a zsidok iranyitjak a vilagot? :\ ( csak en latom igy? )

Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 20:21
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
63%
Azért azt észrevettük, hogy eddig még egyetlen nevet sem tudott senki megnevezni, nemhogy elsöprő bizonyítékot szolgáltatni, hogy miért is vezetnék a zsidók a világot? :D Az nem elég, hogy kitalálok, valamit és tényként közlöm, a mai világban nem ártana hiteles (nem manipulált és a saját érdekemet előnybe helyező) adatokkal bizonyítani az igazamat. Addig minden elmélet egyenlő a gyerekmese szintjével.
2011. szept. 17. 14:15
 32/42 anonim ***** válasza:
81%

ma 13:51

Ugyan nem bizonyítottad, hogy Obama báb, de tegyük fel, hogy az.

Kinek a bábja?

2011. szept. 17. 19:23
 33/42 anonim ***** válasza:
36%

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 09:51 vagyok.

Asszem félreértettetek. Arra akartam kilyukadni, ha a kérdezőt lehülyézitek, ahelyett, hogy megmondanátok, miért téved, akkor még 10 év múlva is ezt fogja gondolni. Csak normális válasszal lehetne neki elmagyarázni, miért nincs igaza. De bocs, tényleg hülyén fogalmaztam.

2011. szept. 19. 20:53
 34/42 anonim ***** válasza:

20:53

" Arra akartam kilyukadni, ha a kérdezőt lehülyézitek, ahelyett, hogy megmondanátok, miért téved..."

Szerintem a Föld körte alakú. Cáfold meg!

2011. szept. 19. 21:53
 35/42 anonim ***** válasza:

Utolsó: Bizonyítsd be, hogy körte alakú.

Egyébként én egy szóval bebizonyítom: műhold. Ha nem geoid alakja lenne, egyszerűen nem lehetne pályára állítani ilyen közelségben semmit.

2011. szept. 20. 15:29
 36/42 anonim ***** válasza:
36%
Ahhoz képest, hogy szerintetek nem a zsidók irányítják a világot, a simon perez (gyengébbek kedvéért izrael miniszterelnöke)elég szépen megmondta, idézem:" Megvesszük Manhattant, Lengyelországot, és Magyarországot". És az összes bankot zsidók irányítják, kedves kérdező, nagyon jól látod!
2012. jan. 26. 13:22
 37/42 anonim ***** válasza:
Más is így látja, de úgy tesz, mintha nem tudna róla.
2012. febr. 1. 23:59
 38/42 anonim ***** válasza:

"Nem. Sok alulképzett emberke van így, akik nem értenek se politikához, se gazdasághoz, de mivel ez zavarja őket, tanulni viszont lusták, ezért kell nekik egy egyszerű és gyors instant elmélet a világ működéséről, és ezért összeesküvés-elméletekhez nyúlnak."

A leírásod nagyon illik a következő emberekre:

[link]

Szóval inkább nézz utána a dolgoknak.

2012. jún. 7. 17:49
 39/42 DR. ZIRR-ZURR ***** válasza:
30%

Nem csak Te látod így !

Már elődeinknek is volt erről véleménye:

Aranybulla (1222)

Idézet:"(XXIV. p.)Hogy izmaeliták és zsidók tisztséget ne viseljenek. Pénzváltó, kamara-ispánok, só-kamarások és vámosok, országunkbéli nemesek legyenek. Izmaeliták és zsidók ne lehessenek.

(XXVI. p.) Hogy az országon kívül valóknak birtokot adni nem kell. Továbbá, birtokot az országon kívül való embernek ne adjanak. 1. § Ha valamelyest adtak vagy eladtak, azt a haza fiai válthassák meg.

2013. szept. 20. 11:27
 40/42 anonim válasza:
30%
Sajnos kevesen látják be. Sok a csőlátású birka. Nem csak ebben az országban, hanem más országokban. Így a zsidók vígan irányíthatják a világot.
2014. jún. 15. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!