Csak en latom ugy hogy a zsidok iranyitjak a vilagot? :\ ( csak en latom igy? )
ma 13:51
Ugyan nem bizonyítottad, hogy Obama báb, de tegyük fel, hogy az.
Kinek a bábja?
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 09:51 vagyok.
Asszem félreértettetek. Arra akartam kilyukadni, ha a kérdezőt lehülyézitek, ahelyett, hogy megmondanátok, miért téved, akkor még 10 év múlva is ezt fogja gondolni. Csak normális válasszal lehetne neki elmagyarázni, miért nincs igaza. De bocs, tényleg hülyén fogalmaztam.
20:53
" Arra akartam kilyukadni, ha a kérdezőt lehülyézitek, ahelyett, hogy megmondanátok, miért téved..."
Szerintem a Föld körte alakú. Cáfold meg!
Utolsó: Bizonyítsd be, hogy körte alakú.
Egyébként én egy szóval bebizonyítom: műhold. Ha nem geoid alakja lenne, egyszerűen nem lehetne pályára állítani ilyen közelségben semmit.
"Nem. Sok alulképzett emberke van így, akik nem értenek se politikához, se gazdasághoz, de mivel ez zavarja őket, tanulni viszont lusták, ezért kell nekik egy egyszerű és gyors instant elmélet a világ működéséről, és ezért összeesküvés-elméletekhez nyúlnak."
A leírásod nagyon illik a következő emberekre:
Szóval inkább nézz utána a dolgoknak.
Nem csak Te látod így !
Már elődeinknek is volt erről véleménye:
Aranybulla (1222)
Idézet:"(XXIV. p.)Hogy izmaeliták és zsidók tisztséget ne viseljenek. Pénzváltó, kamara-ispánok, só-kamarások és vámosok, országunkbéli nemesek legyenek. Izmaeliták és zsidók ne lehessenek.
(XXVI. p.) Hogy az országon kívül valóknak birtokot adni nem kell. Továbbá, birtokot az országon kívül való embernek ne adjanak. 1. § Ha valamelyest adtak vagy eladtak, azt a haza fiai válthassák meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!