"Csak en latom ugy hogy a zsidok iranyitjak a vilagot?"
Nem, mindenki aki az orránál tovább lát így látja. Pár szellemi fogyatékos nem veszi csak észre.
2011. szept. 17. 07:46
22/42 anonim válasza:
"Van egy jobbikos munkatársam- szerinte minden bankár zsidó."
És milyen igaza van...
2011. szept. 17. 07:47
23/42 anonim válasza:
"Amúgy a világ legfontosabb vezetői zsidók? "
Kivétel nélkül.
"Obama zsidó? Hu Jintao zsidó? Noda Yoshihiko zsidó?"
Nem. Viszont mi közük a világ vezetéséhez?
2011. szept. 17. 07:49
24/42 anonim válasza:
7.49. Te kiket tartod a világ vezetőinek most őszintén? Sorolj fel néhány nevet, ha a politikai vezetők neked nem elég meggyőzőek...
2011. szept. 17. 07:54
25/42 A kérdező kommentje:
igazabol a monjuk ugy ''fontos'' emberek nem zsidok hanem az a 10-20 ember aki felettuk all nem veletlenul van gazdasi valsag stb... csak a hulye nem latja!
2011. szept. 17. 08:21
26/42 anonim válasza:
Nevezd meg azt a tíz-húsz embert, ha ennyire jól látod őket.
2011. szept. 17. 09:02
27/42 anonim válasza:
Csak nekem jutott eszembe, hogy ha a zsidók lennének a világ urai(sok ideje) akkor nem kellett volna átélniük a munka és büntetőtáborokat? Most tekintsünk el a halottak számától, de én akkor sem hiszem, hogy pár ezer(ez szerintem minimum szám) zsidó társukat feláldozták. Amint elkezdődtek volna a deportálások kirobbantanak egy háborút No. ellen és kész, esetleg annyit még hozzácsapnak, hogy minden bank befagyasztja a vezetők pénzét, és felverik az árakat. Ezt miért nem láttuk?
2011. szept. 17. 09:14
28/42 anonim válasza:
Kérdező: Erre a kérdésre értelmes, hosszan kifejtő választ szerintem ne várj.
2011. szept. 17. 09:51
29/42 anonim válasza:
Sajnos több ilyen egyszerű gondolkodású ember van. Egy kiváló vicc a témában:
Egy zsidó ül a padon és újságot olvas. Meglátja egy barátja és elképed:
-- Te Samu, hát ez egy szélsőjobboldali újság! Miért nem a zsidók által kiadott újságot olvasod?
-- Nézd Móric, a zsidó újságok állandóan ilyesmiről írnak: antiszemitizmus, Auschwitz, izraeli konfliktusok.
A szélsőjobbos újságban pedig egyéb sincsen, minthogy a zsidóké minden pénz, a zsidóké minden bank, a zsidók irányítják az országot. Hát nem jobb egy olyan újságot olvasni, amiben csupa jó hír van?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!