Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért lett olyan nagy divat...

Bitangbigtank kérdése:

Miért lett olyan nagy divat szidni a magyarországot?

Figyelt kérdés
Nem egyszer látom kommenteknél hogy egyesek ahogy csak tudnak ócsárolnak ok, ok nélkül. ÉRtem én hogy nem egy álom itt élni, de mégis csak ez az "anyaországod", ami fele még ha szar is illene egy minimális tisztelet.. szerintem
2011. szept. 7. 19:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%

"A legnagyobb lényeg, hogy a magyarok nem nyílnak meg egymásnak."

Hú, bezzeg az angolok, norvégok és finnek! :)))))

2011. szept. 7. 20:36
 12/17 A kérdező kommentje:

"Amúgy csendben megjegyzem, hogy te is megtanulhatnál helyesen írni, ha már a magyarság tiszteletéről van szó. :)"

No igen a helyesírással kellene még foglalkoznom.. Majd teszek az ügy érdekében :D

2011. szept. 7. 20:37
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
ha valamit magadhoz közelebbinek tartasz, annál sz@rabb nézni, hogy mennyire sz@rul mennek benne a dolgok - ez pedig hazánkra sajna nagyon igaz, nagyon sok szempontból beteg az ország és a társadalom. Lehet, hogy a többi országban is ugyanez megvan, és ott se jobb, csak azt lesz@rja az ember, hogy az angolok hülyék-e vagy sem, az legyen az angolok baja. De ha itthon vannak komoly problémák, a saját országod marad el irritálóan messze attól, amit szeretnél, azt nehéz lenyelni, attól rendesen megkeseredik az ember.
2011. szept. 7. 20:43
 14/17 anonim ***** válasza:
44%

"Hú, bezzeg az angolok, norvégok és finnek! :)))))"

Hát, náluk is kevés gyerek születik. Ahol kevés gyerek születik, ott feltételezhetően nem dívik a házasság intézménye. Ahol kevesen házasodnak, ott valószínűleg az emberek között nincsen szoros kapcsolat, ugyanis egy életre szóló férfi-női párkapcsolathoz (házasság) erős kötődés és hűség szükségeltetik a párunkhoz (amit én mostanság nem nagyon tapasztalok).

És legvégül, csak olyan ember képes komolyan vett hűséget és kötődést érezni, aki nem egy felületes típus, vagyis nem megy csak úgy el a többi ember mellett, mintha azok értéktelen tárgyakat jelentenének neki, hanem képes megállni és emberként kezelni az embereket.

És ez az "emberszámba vevés" hiányzik a nyugati kultúrából. Az általad felsorolt nemzeteknél talán nem fejeződik ki annyira, mint nálunk, de biztos jelen van náluk is valamennyire és ki tudja, lehet hogy annyira ki fog teljesedni, mint amennyire jelenleg nálunk ki van.

2011. szept. 7. 21:04
 15/17 anonim ***** válasza:
47%

Magyarország csak a terület, hülyeség lenne a földet szidni.

A magyar államot szokás szidni, de az meg egyáltalán nem új keletű dolog.

2011. szept. 7. 21:09
 16/17 Foxyy ***** válasza:
100%

az embereknek általában sosem jó az, ami van. a tv-ből, amerikai sorozatokból, filmekből látnak egy szerintük jobb világot, és sok embert megrészegít ez a dolog. ezek az emberek nem tudnak a jelenben élni, ha valami nem jó, rögtön arra fogják, hogy szar ez az ország. én általában olyanokat látok fröcsögni, akiknek nincsenek megélhetési gondjaik, csak nagyravágyók. és szerintem az is furcsa, hogy inkább a szegényebbek nacionalisták, a gazdagabbak húztak ki külföldre, és ők verték a nyálukat h milyen szar hely ez. szerintem egy átlagember, akinek van esze és energiája dolgozni, meg tudja itthon találni a szép dolgokat, ha van egy kis fantáziája.

persze, az is más, ha valaki azért megy külföldre, mert szereti az adott országot, és nem azért, mert utálja a hazáját. azzal szerintem nincs baj.

2011. szept. 7. 22:44
 17/17 anonim ***** válasza:
39%
Mert sajnos igaz.
2011. szept. 8. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!