Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért pikkelnek egyesek...

Miért pikkelnek egyesek azokra, akik külföldön akarnak boldogulni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 14:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

"Inkább jöjjön ide egy néger vagy paki, aki itt akar élni, mint hogy itt nyafizzon tovább valami lelkibeteg arról, hogy mennyire utál itt élni."

Tavaly olvastam egy újságban, hogy a többség aki ide jön csak átmenetileg jön, mert tovább áll Nyugati országokba.

Amúgy ehhez tartozó cikk.

[link]

2011. szept. 5. 15:03
 12/26 anonim ***** válasza:
50%
Azok az ismerőseim,akik kimentek,azért mentek,mert itthon nem tudtak megélni! 40 év feletti nő,akinek megszűnt a munkahelye ebben az országban nem kap munkát! Igazat adok neki,hogy kiment.
2011. szept. 5. 15:04
 13/26 anonim ***** válasza:
50%

még 1 példa:

27 éves diplomás nő egészségügyben vidéken keresett 100.-at majd felköltözött pestre, hogy olyan helyen tudjon dolgozni ahol elismerik a diplomáját. Talált is ilyet, most 120-at keres.

Külföldön ennek a többszörösét kapná, szeretne gyereket nevelni, lakást venni. Most még hitelt sem nagyon kapna, tehát NINCS jövőkép.

2011. szept. 5. 15:08
 14/26 anonim ***** válasza:

ma 14:53

Maradj már, nem mindenki él itt "kilátástalanul".

Attól, hogy te úgy élsz, nem kell telekárognod a világot a bajaiddal. Inkább oldd meg őket.

2011. szept. 5. 15:11
 15/26 anonim ***** válasza:
Volt az ápolókra egy riport a tv2-ön. Kiderült, hogy ha nyugaton vagy északon élnnek normális fizetést kapnának. Mindig az orvosok a téma. De ugyanolyan szar a nővérek, ápolók. Egy csaj nem tudott a gyerekével itt megélni, kimentek és köszönik szépen vígan elvannak.
2011. szept. 5. 15:15
 16/26 anonim ***** válasza:

15:11

Nem magamról beszéltem, hanem pl a sok munkanélküli diplomásról, létminimum alatt élő családokról, stb.

Ott volt az az eset a közelmúltból amikor 10 utcaseprő állást hírdettek meg pesten, 100X-os volt a túljelentkezés, és minden 10.ik jelentkező diplomás volt.

Ha ez szerinted egy normális országban így megy akkor no comment.

2011. szept. 5. 15:16
 17/26 anonim ***** válasza:
Menyjen, azt éljen kint boldogan, vissza se várjuk. Pont.
2011. szept. 5. 15:28
 18/26 anonim ***** válasza:
Mert azok disszidensek és hazaárulók. Joggal pikkelnek rájuk. Amikor még egy korrekt Magyarországot éltünk az ilyeneket ki is végezték.
2011. szept. 5. 16:07
 19/26 anonim ***** válasza:

"irigyek."

Mire lennének irigyek? Annyival jobb lenézett senkiházi bevándorlónak lenni mint tősgyökeres állampolgárnak?

Gáz, hogy az ilyen idiótákat sosem tudtam megérteni?

2011. szept. 5. 16:09
 20/26 anonim ***** válasza:

"Mert azok disszidensek és hazaárulók. Joggal pikkelnek rájuk. Amikor még egy korrekt Magyarországot éltünk az ilyeneket ki is végezték."

Tehát az a mentalitás, ha én itt maradok akkor a másik el ne menjen, neki is legyen olyan szar mint nekem.

2011. szept. 5. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!