Milyen a világnézeted?
Figyelt kérdés
Írd le, vagy légy szíves válaszolj erre a kérdőívre, ha nincs kedved sokat írni :) [link] 2011. szept. 3. 14:12
12/21 anonim válasza:
Na kitöltésre került az űrlap. :D
13/21 anonim válasza:
Ez a kérdőív fölösleges és rosszul szerkesztett, semmi értelme nincsen. Egyetlen egy kérdés szól magáról a témáról, az is kifejtős, tehát a válaszadók 90%-a ki fogja hagyni, ami látszik is. A többi kérdés vagy az alany hátterére vagy a minimális részben a gondolkodásmódjára vonatközik, de olyan sablonos válaszlehetőségekkel, hogy abból ha te leszűrsz valami érdekeset, akkor gratulálok. A második kérdésnél ráadásul nem lehet nem válaszolni, tehát hiába nem igaz rám egyik sem, valamit muszáj megjelölnöm. Ez torzítja az adatokat. Az életkoroknál pedig minden ötödik kor kétszer van, melyiket kéne hát bejelölnie mondjuk egy 20 évesnek? A 20-25-öt vagy a 16-20-at?
14/21 A kérdező kommentje:
17:06 ez életem első kérdőíve, ahhoz képest azért nem olyan rossz :) Nem vagyok statisztikai szakember, csak kíváncsi.
Amúgy a világnézet különböző szélsőséges megnyilvánulásai igenis benne vannak, és kellő adat birtokában ebből lehetne következtetéseket levonni.
Az életkoros dolog tényleg nagy hülyeség, viszont a te megfigyelésed sem jó, mert nem 5 évente van új csoport :P
2011. szept. 5. 17:26
15/21 anonim válasza:
cigány vagyok... ezen belül mohamedán.. de apám zsidó anyám muszlim tesom jehova legjobb haverom meg hites g eci....na mit zsólsz ehhez?
:D:D:
16/21 A kérdező kommentje:
18:01 azt, hogy menj és toszd meg a többi jobbikos bitnáci haverodat(már ha vannak neked olyanok)
2011. szept. 5. 18:09
18/21 anonim válasza:
Erősen antiszemita vagyok. Legalábbis ezzel a szóval szoktak illetni...
19/21 anonim válasza:
Azt, hogy jelenleg mit csinálok arra azt válaszoltam, hogy tanulok, mert egy nyugdija ugyan melyiket választhatná. Tök rossz felmérés. A vallásra való rákérdezéssel egy kérdés is elég lehetett volna.
20/21 anonim válasza:
Hát, valóban nem egy tökéletes kérdőív. De addig még olyat nem igen láttam. Viszont egyáltalán nem biztos, hogy a kérdező felmérést akar készíteni. Lehet inkább keres valamit. Egy választ, egy személyt, bármit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!