Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A kersztények milyen rendszerb...

A kersztények milyen rendszerben hisznek? Támogatják a demokráciát?

Figyelt kérdés
2011. aug. 28. 13:05
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

15:43

Ez tetszett :)

2011. aug. 28. 16:53
 22/35 anonim ***** válasza:
52%

"Te nem vagy normális,ugye tudod?"

Normális az aki a zsidókat szereti? Akkor tudom.

2011. aug. 28. 17:01
 23/35 A kérdező kommentje:

Felötlött bennem a kérdés, hogy ha az egyistenhívők hisznek a Mennyországban, ahol egyed uralom van, és mivel tudjuk, hogy Isten abszolút tökéletes, így az ő rendszere az amelyik tökéletes, miért támogatják itt a Földön egy másfajta rendesz épülését?

A Mennyországban nincs demokrácia, senki nem választ istent, mindenki az ő akaratának van alárendelve. Így azt gondoltam, hogy a demokráciát ők elutasítják, sajna még nem sok hívő válasz érkezett.

2011. aug. 28. 17:03
 24/35 anonim ***** válasza:

14:10

"A hungarizmus mikor gyilkolt le egész népeket? Nem történt ilyen"

Persze hogy nem történt, mert az elvtársak totális vereséget szenvedtek és aztán őket lógatták fel. De azért a Duna-parton próbálkoztak egy kicsit.

2011. aug. 28. 19:48
 25/35 anonim ***** válasza:

ma 14:18

Az nem gyilkosság. A "gyilkolni" és az "ölni" nem ugyanazt jelentik.

2011. aug. 28. 19:49
 26/35 anonim ***** válasza:

Csak Istenedet imád és csak neki szolgálj!

Itt kezdődik! Csak őt! Senki mást! Soha!

2011. aug. 28. 19:50
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

15:03

"A kereszténység alapból a diktatúrát támogatják (persze hisznek a jóságos diktatúrában)."

A királyság nem diktatúra. A zsarnokságot mindig is megkülönböztették a törvényes monarchiáktól, az ókorban és a középkorban is. Jó lenne nem kutyulni a fogalmakat.

2011. aug. 28. 19:51
 28/35 anonim ***** válasza:
Inkább úgy képzeld el Istent mint a világegyetemet, az univerzumot. Nevezheted diktatúrának, de ez bonyolult filozófia lenne.
2011. aug. 28. 19:51
 29/35 anonim ***** válasza:

17:03

"ha az egyistenhívők hisznek a Mennyországban, ahol egyed uralom van, és mivel tudjuk, hogy Isten abszolút tökéletes, így az ő rendszere az amelyik tökéletes, miért támogatják itt a Földön egy másfajta rendesz épülését?"

Na most ha a hívők szerint Isten tökéletes, az ember pedig nem, akkor mi az ellentmondásos abban az elképzelésben, hogy Istent nem kell leváltani, egy földi vezetőt viszont esetleg igen?

Értem, hogy mindenáron ürügyet keresel arra, hogy a keresztényeket lehülyézhesd vagy lefasisztázhasd, de elég béna a próbálkozásod.

2011. aug. 28. 19:56
 30/35 Dick Esmen ***** válasza:

"Te nem vagy normális,ugye tudod?"

Normális az aki a zsidókat szereti? Akkor tudom.

Hogy állhat egy ilyen válasz 75%-on?Amúgy nem szeretem a zsidókat de hadd idézzek a Bibliából:szeresd felebarátodat mint tenmagadat.

2011. aug. 28. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!