Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A kersztények milyen rendszerb...

A kersztények milyen rendszerben hisznek? Támogatják a demokráciát?

Figyelt kérdés
2011. aug. 28. 13:05
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
65%

Monarchia, ha nagyon szigorúan vesszük.

"A priest who is not a monarchist is not worthy to stand at the altar table. The priest who is a republican is always a man of poor faith."

Ezt valami kijevi érsek mondta, bolsevikok ölték meg.

/Mártírként tisztelik./

2011. aug. 28. 14:18
 12/35 anonim ***** válasza:
55%
A kereszténység alapból a diktatúrát támogatják (persze hisznek a jóságos diktatúrában). Nem rémlik? Isten az egyetlen felség, úr, mennyei király, stb... Azért ilyen, mert a Biblia ilyen korban íródott. Hogy ma a keresztények nem támogatják a diktatúrát az a felvilágosodásnak és annak köszönhető, hogy nem értelmezik szó szerint a Bibliát. Meg kell nézni az arab országokat, ott - mivel a Korán írja - támogatják a diktatúrát. Annyire, hogy világkalifátusról álmodoznak. Mivel ez a hitük része és fanatikan, agy nélkül hiszik, ezért nem is lázadoznak ellene. Az arab tavasz meg az élelmiszerár növekedése miatt volt. Nem kell csodát belelátni.
2011. aug. 28. 15:03
 13/35 anonim ***** válasza:
58%

*keresztények

Egy exkeresztény

2011. aug. 28. 15:05
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Mert Isten a mennyei király stb., ezért támogatnánk a diktatúrát?

HÜLYESÉG! Isten az egyetlen fenség, és szerintem ezért inkább még jobban el kéne fordulnia minden kereszténynek a diktatúrától...

2011. aug. 28. 15:10
 15/35 anonim ***** válasza:
82%

Hát pont ez az, hogy Isten a királyok királya... Nem "diktátorok diktátora" meg "elnökök elnöke".

A király pedig Isten kegyelméből uralkodik, ugye.

2011. aug. 28. 15:43
 16/35 anonim ***** válasza:
71%

A politikai rendszer és az államberendezkedés nem mindig vallásfüggő.

Van olyan keresztény, aki demokrácia hívő

Van olyan keresztény, aki teokrácia hívő

Van olyan keresztény, aki diktatúra hívő

Van olyan keresztény, aki monarchista

2011. aug. 28. 16:06
 17/35 anonim ***** válasza:
39%

"Nem történt ilyen, és a hungarizmus tanában sehol sincs, hogy meg kell ölni népeket. Csak tudom, hungarista vagyok."

Egész népeket nem, ártatlan embereket igen. Ezt még Szálasi is elismerte, hogy prolik is csapódtak hozzájuk.

Egyébként hiába vagy hungarista, az egész életed pocsékba fog menni, ha arra vársz, hogy majd eljön a hungarizmus és egy bölcs vezető.

Függetleníteni kell a politikától a sorsodat, amennyire csak lehet, ez az egyetlen megoldás.

2011. aug. 28. 16:09
 18/35 anonim ***** válasza:
80%

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:43

Egyébként ott a pont

2011. aug. 28. 16:10
 19/35 anonim ***** válasza:
35%
Én keresztény vagyok és a kommunizmust támogatom. Pedig a kommunizmus nem támogatja a kereszténységet.
2011. aug. 28. 16:21
 20/35 Dick Esmen ***** válasza:
80%

"Ha zsidó az a nép, miért ne?"

Te nem vagy normális,ugye tudod?

2011. aug. 28. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!