Nem estek kétségbe az ilyen emberekből?
Azokra gondolok, akik fennhangon mondogatják, hogy a zsidók viszik romlásba a világot, hogy a cigányokat halomra kéne lőni, akik büszkén mondják, hogy olvasták a Mein Kampf-ot és hogy az mekkora jó könyv, hogy Hitler igenis egy hazafias igaz ember volt és ő váltotta volna meg a világot.
Azokra gondolok, akik egyenruhában, vezényszavakat üvöltve vonulnak, akik saját kezűleg, önbíráskodással akarnak "rendet" tenni az országban, akiknek mindenki ellenség, aki nem ért velük egyet, akiknek mindenki ellenség, aki hallgat és nem áll ki mellettük, és ha rajtuk múlna, akkor itt már egy (fél)katonai államszervezet működne, katonák állnának minden utcasarkon és az ember félelemben élne, h mikor jön a csengőfrász...
Csak én gondolom, h ilyenek láttán minden normális ember arra gondol, h omg mi lesz így velünk?
szerintem az, h "mekkora jó könyv", nem azt jelenti, h nem unalmas, a cselekménye fordulatokban gazdag, izgalmas. ill. nem feltétlenül azt jelenti. a Nyomorultak is jó könyv, pedig az távol áll a mozgalmasságtól.
BTW igen, hallottam olyat, aki ezt mondta.
Kétségbe? Nem.
Egyiket sem szeretném, de inkább meneteljenek az utcánkban, minthogy ellopják a kerítést.
A zsidózással/cigányozással tele van a hócipőm, de még a középiskolai kollégiumból ismerek olyan exkatonai nevelőt (ha még él a bácsika), akinek 3 napra szabad kezet mernék adni az országban. Biztos vagyok benne hogy statárium és hasonlók lennének belőle, de attól félek előbb-utóbb ide fogunk jutni. :(
"BTW igen, hallottam olyat, aki ezt mondta."
Valószínűleg el sem olvasta.
"Egyetértek. Két generáció elég volt, hogy elfelejtsük, mi is történt valójában. :("
Senki sem felejtette el, épp ezért is tartják egyre többre az emberek Adolf Hitler eszméit.
Hát vannak ilyen demagóg emberek de vannak köztük olyanok is akiknek érveik is vannak. (nem a gyilkolásra hanem, hogy mért nem szeretik a fent említett kisebbséget )
De nem felejtsük el, hogy a másik oldal is ilyen, ott is vannak demagógok, idióták, barmok.
Amúgy ja a cigányoknak részük van abban, hogy az ország egy kalap kaki és a nekik "szabad kezet" adó politikusoknak részük van benne akik nem éppen jobboldali beállít beállítottságúak.
Hogy Hitler hazafi volt ahhoz kétség nem fér hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!