Szerinted jogos, hogy a rezidensek nem fogadják el az ösztöndíjat?
600 hely van, de 100-an jelentkeztek....
Szerintem inkább menjenek külföldre!!!
Mivel a törvény nem kötelezi őket, hogy elfogadják, ezért teljesen jogos az, hogy nem élnek vele. Mert amit nem tilt a törvény, az jogos.
Amúgy nem tudom, hogy melyik munkavállaló menne bele abba (most függetlenül attól, hogy mit dolgozik), hogy a főnöke azt mondaná: "Na Jóska, most 5 évig adok neked egy elfogadható bért, cserébe utána még 5 évig a rabszolgám leszel és akkor annyit adok, amennyit akarok".
Amúgy nem kell fosni, kimennek azok anélkül is külföldre, hogy te itt háborogsz. De nemcsak ők, hanem az ápolók, mérnökök és informatikusok is, sőt sok bölcsész is, csak ők au pair-nek, vendéglátósnak. De a hegesztők is villanyszerelők is mennek Németországba. 10 év múlva már csak a nyugdíjasok és cigányok maradnak itt, mert aki teheti az menekül...
Amúgy hol hallottad, hogy 100-an jelentkeztek? (Mert én csak 12-ről hallottam, még pár hete.)
külföldön nettó egy milla?
ti hol éltek? ennél sokkal, de sokkal többet kapnak a magyar orvosok külföldön, a svédeknél, németeknél, norvégoknál ennél a sokszorosát kapják... és nem verhetik meg őket a cigányok minden ok nélkül, stb.
"600 hely van, de 100-an jelentkeztek.... "
Javítom nem 100-an hanem 10-en. És azok csak érdeklődtek. Amúgy megértem őket. HA orvos lennék akkor már a rezidens képzést se itt kezdeném el. Mint azt sokan teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!