Ez lenne a jövő? A népesség valóban így fog változni?
Szerintem sokkal rosszabb lesz mint ahogy a cikkben írják....
700.000-ről 1,2millióra 2050re?
Szerintem már 2020-ra duplája lesz...
Sem vidéken,sem Budapesten nem jobb a helyzet.Miskolcon és Budapesten is simán több mint pár 100 ezer jumurdzsák él :( vidéken szintén.
Annak idején(10-15éve)a nagynéném,aki szülésznő volt(megyeszékhelyen) is panaszkodott,hogy egy átlagos nap 8-9 roma nő szül,míg fehér nő maximum 1..
Az utolsónak a szorzós elmélete -kalkulációja nagyon dúrva,sajnos ez vár ránk...
Szomorú valóság...Ebbe a világba már szülni sem mer az ember.
24n
00:30
"Amígy egy magyarnak 1-2 gyereke van addig egy romának 5-6"
Forrás?
04:16
"Szerintem már 2020-ra duplája lesz..."
Indoklás?
Értem, szóval nincs forrás, csak a lepontozás megy.
Ha nincs forrás, mégis állítotok valamit, akkor tudatosan hazudtok. Kellemes érzés hazudozni?
Menj már ki az utcára te észlény. Forrás?? Láttál már romeszt?? Vagy a Rozsadombon nincs, 1 se? Ember Itt mennek el a házam előtt naponta csürhéstől ,van amelyiknek 8 van van amelyiknek 3 átlagba az nem 5-6?
most 20. án a tüzijátékról 9:30 tól hajnal 4 ig szinte folyamatosan jöttek csapatostól úgy hogy sose volt üres az utca. 20ezres kis városról beszélek. gondolom mashol se jobb a helyzet sokkal?!
Ha meg megkérded hogy hivatalos-e az adat szájbaruglak!!!!!
3méteres falam van a házam körül. Nem kerítés! Fal!! De ami fémet lehet azt kilopják az udvaromról... Még a régi hegesztőtrafómat is!! 1 napra szedtem le a kocsi váltót generálozni másnapra az is eltűnt! :S Nemhivatalosan!
01:37
Ne a szabvány rózsadombos dumát nyomasd, hanem adj forráshivatkozást. Nyilván tudsz adni, ugye? Vagy hazudsz?
01:43
A kérdésemre is tudsz válaszolni, vagy csak a mellépofázás megy?
ma 10:25
Csak magadról állítasz ki hülyeségi bizonyítványt ezzel a hisztis megnyilvánulással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!