Propaganda.
Gondolom, egy frankhiteles írta, aki gondolkodás nélkül vett fel frankhitelt, most bajban van, és szeretné, ha állambácsi az adófizetők pénzéből kisegítené.
"Meddig hisszük, hogy a devizahitelek magánügyek, és csak azokra tartoznak akik felvették?"
A devizahitel magánügy.
2007-ben, amikor a devizahitelesek nagyon kevés törlesztőrészletet fizettek, mert gyenge volt a frank, akkor bezzeg nem volt közügy a devizahitel, ugye?
Csak akkor közügy, amikor segítségre van szükség.
Piszkos egy potyautas-mentalitás ez.
"A válasz megírásának időpontja: ma 01:01
Kolompár Achillesz válasza:
És amikor a bankokat kell megsegíteni az "adófizetők pénzéből", az rendben van? Még a legpesszimistábbak sem gondolták, hogy a törlesztés ideje alatt akár kétszeresére nőhet a frank ára. Márpedig ehhez közelítünk. Nem válhat több ezer család földönfutóvá. Mert a törlesztést még akkor is fizetniük kell, amikor a lakást már el kellett adniuk. Nem olyan egyszerű probléma ez, hogy "ha felvették, fizessék"."
De, ilyen egyszerű, ugyanis ez a hitelügylet épp erről szólt, és sokan ezt tudták is és figyelmeztették a hitelfelvevőket. Többek közt én is. Akkor én voltam a hülye aki rémeket lát és menjek a p..ba az összeesküvés elméleteimmel. Ma ők a hülyék, és mennek a p..ba a lakásaikból. Hahaha..
01:45
"Még a legpesszimistábbak sem gondolták, hogy a törlesztés ideje alatt akár kétszeresére nőhet a frank ára."
Egy deviza-keresztárfolyam bármennyi lehet. Miért ne lehetne 5x vagy 10x akkora, mint máskor? Aki "nem gondolta", hogy kétszeresére nőhet, az honnan az ördögből vette hogy nem lehet annyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!