Nem unjátok már a "magyarellenes vagy" beszólásokat?
Újabban ez nagy divat, hogy ha valaki pl. cigánybűnözésről meg zsidókról beszél, az mindjárt jobbikos.
Sajnos ez is csak jobbik ellenes lejáratás. Annak idején nem egy cigány lépett be a Magyar Gárdába, de érdekes módon sosem beszélt róla a mocskos hazai média, ahogy arról sem, amikor gátat építettek meg vért adtak.
Megkapod bizony a bélyeget : magyarellenes vagy és támogatód covenant is az ( mérhetetlen károkat Sztálin csapatai és a Rotschild család okozott és okoz Magyarországnak nem Hitler azért mérlegelj már )
Kritizáljad inkább Izraelt és a világ zsidóságát ha mered, mert ott aztán van mit kritizálni.
"( mérhetetlen károkat Sztálin csapatai és a Rotschild család okozott és okoz Magyarországnak nem Hitler azért mérlegelj már ) "
Na, 13:47-kor megjött a haza horogkeresztes bölcse.
„Nem unjátok már a "magyarellenes vagy" beszólásokat?”
Rám ilyet még nem mondtak.
Rád miért?
"Sajnos ez is csak jobbik ellenes lejáratás. Annak idején nem egy cigány lépett be a Magyar Gárdába, de érdekes módon sosem beszélt róla a mocskos hazai média, ahogy arról sem, amikor gátat építettek meg vért adtak"
Talán azért nem beszélt róla a média mert ez a helyes, egyenlően kezelik őket, meg most te komolyan ezt akarod látni a híradóban hogy hogy adnak vért, meg hogy állnak be emberek a gárdába, stb?
"Na, 13:47-kor megjött a haza horogkeresztes bölcse."
Aha, covenant most már tudom miért írogatsz ilyeneket :
a beceneved az "Ark of the Covenant = a zsidók frigyládája szóból származik, így aztán mindenki tudja honnan fúj a szél.
Nem akarja valaki azt a kérdést is feltenni, hogy
"Nem unjátok már az 'antiszemita vagy' beszólásokat ?"
"Aha, covenant most már tudom miért írogatsz ilyeneket :
a beceneved az "Ark of the Covenant = a zsidók frigyládája szóból származik, így aztán mindenki tudja honnan fúj a szél. "
Nem nyert, elégtelen. Pukkadj szét a zsidógyűlölettől, te szerencsétlen.
Off:
A "covenant" szó jelentése több nyelvben is "szövetség", pl. angol, francia.
Tudom, épp a napokban néztem meg a fordítóval, midőn egy számomra furcsán hangzó nick jelentését kerestem. :)
Ark of the Covenant = A szövetség ládája, azaz valóban a frigyláda.
De az érintett már nyilatkozott a témában: Ő azt állítja, nem kell az alapszót kifejezéssé bővítve többletjelentésre gondolni.
Csak sokkal rövidebben fogalmazta meg. :)
A teljes ismeretlenség homályába burkolózó 54-es pedig feltüntethetné a nickjét, hogy arról is folyhassanak a találgatások. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!