Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Drasztikusan csökken és...

Drasztikusan csökken és csökkent a kőolaj ára a tőzsdén, csak nálunk van ez a bun**ság, hogy húzzák, a benzinár csökkenését, megvárják, hogy esetleg újra visszamenjen, vagy legalább egy kicsivel, hogy ne kelljen olyan sokat csökkenteni rajta?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 07:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Hát persze, értem, mit akarsz mondani, de ezt jobban meg kellene gondolni, olcsóbb áron sokkal többen vennének tőled"

Szóval vettem valamit és feldolgoztam. Ha 200 alatt adom, bukó. De adjam 160-ért, mert úgy gyorsan elkapkodják?

Mondom, jobb, ha nem mész vállalkozónak.

2011. aug. 6. 12:13
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem igaz, hogy nem érted, hogy így is mekkora hasznuk van rajta, kutanként akár 50 Ft-os eltérés is lehet, és aki olcsóbban adja jobban jár, mivel jóval többet vesznek tőle.

Van ahol 377 Ft, van ahol meg 420 Ft.

2011. aug. 6. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!