Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A minimálbérért dolgozó...

A minimálbérért dolgozó magyar család nem kap segélyt?

Figyelt kérdés
ma láttam a tv-ben egy családot, a szülők árvák voltak, az apa minimálbérért dolgozik és 30000 ft-ból kell eltartaniuk 4 gyereket, ha a boltban a kenyér 250 ft, képesem a 2 km-rel arrébb lévő boltba gyalogolni hogy az ottani kenyeret 200-ért megvegyék, és nem kapnak segélyt, ez azért van mert magyarok?
2011. aug. 4. 14:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Képviselő vagyok egy településen és elmondhatom, hogy az elmúlt három ülésen egyszer sem volt roma kisebbséghez tartozó kérelmező segélyre vonatkozóan. De dolgozni nem akaró fehérnép az annál inkább... A közmunkán is nem a roma jelentett beteget, hanem a magyar...
2011. aug. 4. 14:49
 12/22 anonim ***** válasza:
8%
Nagyon helyes hogy 3 hónapra csökkentették a segély időtartamát. Nem nekünk kellene a sok ingyenélőt eltartani évekig.
2011. aug. 4. 15:09
 13/22 anonim ***** válasza:
9%

"a cigány család úgy kap ennyit..."

ez a mese habbal... nem unjátok még? évek óta ezzel példálóztok, pedig már akkor sem volt igaz és azóta vagy hatszor átgyúrták az egész rendszert...

2011. aug. 4. 15:09
 14/22 anonim ***** válasza:
80%
de a magyar családaink is kapnak segélyt! Mármint ami alanyi jogon jár, az urugháj orkok meg kikövetelnek még plusz segílyecskét finoman de erőszakosan már már fenyegetőn (ez főleg kissebb faluknál figyelhető meg), továbbá ezt az örökbeadásos trükköt próbálgatják..
2011. aug. 4. 15:10
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
A muzsikus cigány jár BMW-vel és van plazmatévéje, de ők nem is kapnak segélyt ők megélnek. A csóró tolvaj putris cigók pedig igen is csórón élnek. Nekik hol lenne pénzük plazmatévére?
2011. aug. 4. 15:24
 16/22 anonim ***** válasza:
A kérdező ma nézte a Fél Kettőt!!
2011. aug. 4. 15:25
 17/22 anonim ***** válasza:
kamu! :D
2011. aug. 4. 16:07
 18/22 anonim ***** válasza:
Ezt az adást én is láttam, de ott nem 30.000Ft-ból éltek meg havonta...vmit félreértettél. Az apa tényleg minimálbérbe dolgozik, de a család még kap gyerektartási díjat(65.000), plusz gyes-re is kapnak még pénzt, ami 25.000 Ft. Így összejön, h kb. 168.000Ft-ból élnek havonta, és ha jól emlékszem akkor a albérlet+rezsi 75.000FT+kajapénz...és ezeken felül marad meg talán a 30.000 Ft...
2011. aug. 6. 13:38
 19/22 anonim ***** válasza:
Ja, előző válaszoló vagyok, csak kihagytam vmit...az összes cigótól elvonnám a segííííílyt, a pénzükért meg kéne dolgozniuk...
2011. aug. 6. 13:39
 20/22 anonim ***** válasza:
Ahogy mindenki másnak is.....................
2011. aug. 6. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!