Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van több joga a külföldi...

Miért van több joga a külföldinek egy magyarral szemben itthon? Ezen kiakadtam!

Figyelt kérdés
A minap sajnos az anyakönyvvezetőhöz kellett mennem haláleset anyakönyvezéséhez.Az egyébként kedves anyakönyvvezető hölgy közölte,hogy jó,hagyjuk ott a papírokat,mert neki a honosítások miatt,nincs ideje most ezzel foglalkozni, majd postázza ha készen lesz.De nekünk ez kellene a további ügyintézéshez,mire egy papírt lepecsételve visszaadott, hogy ezzel a temetést már tudjuk intézni a többi meg ráér. Hogy is van ez? A magyar állampolgár ügyintézése ráér a honosítással szemben?
2011. aug. 3. 21:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos azt kell mondjam, hogy te vagy az, aki sokat képzel magáról. Ugyanis nem arról van szó, hogy a külföldinek több joga lenne, hanem hogy te akarsz magadnak több jogot, mint amennyi jár. Az anyakönyvvezető majd eldönti, hogy Ő milyen sorrendben szeretné a dolgát végezni. Különben is, a szövegből kiderült, hogy a honosítási kérelmek hamarabb beérkeztek. Akkor most hogy is van ez?! Vagy talán úgy gondolod, más ügye nem olyan fontos, mint a tiéd?! Ne vedd magadra, de nem vagy egy kicsit önző?!
2011. aug. 3. 21:09
 2/17 A kérdező kommentje:
Önzőnek nem érzem magam,lehet hogy ebben a helyzetben, kicsit érzékenyebb voltam az átlagosnál, de ezt akkor sem éreztem jogosnak! Igen a honosítások, már biztos ott voltak,és nekik az ugyanolyan fontos. És nem is akadtam volna ki,hogyha azt mondja, hogy másik papírt csinál, és ki kell várni sorom. De eleve ki volt az is írva, hogy hétfőn nincs ügyfélfogadás, csak a honosítási kérelmekhez. Sajnos önmagában ezzel a honosítással én nem igazán tudok egyet érteni,és így hogy szembe is kerültem vele, még inkább nem.
2011. aug. 3. 21:16
 3/17 anonim válasza:
84%

az elsonek TELJESEN igaza van.

Nehogy mar a tiedet elobb megcsinaljak.Sorrend szerint megy ez,nem a szerint h ki milyen nemzetisegu.

2011. aug. 3. 21:18
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
Te látod rosszul a dolgot: az ügyintézö a beérkezési sorrend szerint végzi el a munkákat, különben soha nem lenne rend a munkájában.
2011. aug. 3. 21:20
 5/17 anonim ***** válasza:
nincsen több joguk, viszont azt sem értem, hogy pl. egy erdélyi magyar akar honosodni itt, azzal miért nem értesz egyet.
2011. aug. 3. 21:30
 6/17 anonim ***** válasza:
71%
Magadért persze nem álltál ki az anyakönyvvezető előtt, inkább idejösz panaszkodni.
2011. aug. 3. 21:31
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Mindenképp elgondolkodom rajta,hisz mindenki ugyanazt mondja,én ezen mégis elkeseredtem!

Az viszont tévedés, szóvá tettem ezt az anyakönyvvezetőnek is,azt mondta,megérti,hogy ez nekem sürgős lenne,de majd igyekszik mihamarabb küldeni.

2011. aug. 3. 21:35
 8/17 anonim ***** válasza:
4%
Miért kell állandóan lepontozni a normális kommenteket?
2011. aug. 3. 21:37
 9/17 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:52

Majdnem nagyon csúnya, durva, undorító kegyetlenséget vágtam a fejedhez, de nem érdemes egy ilyen ostoba kis lúzerrel foglalkozni, mint te.

2011. aug. 3. 22:07
 10/17 A kérdező kommentje:

Jaj, ne,ezen most itt nekem össze ne vesszetek!!!

Leírtam,ami engem bántott,elfogadom, hogy csak én látom így,de ezért ne ugorjatok mindjárt egymásnak!!!

2011. aug. 3. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!