Milyen az egészséges nemzeti öntudat?
Sokkal érdekebb a felszínnél és a külsőségeknél a nacionalisták gondolkodásmodja
ez az egész
PROTEKCIONIZMUSRÓL
SZUBVENCIÓKRÓL és
MEKANTILIZMUSRÓL szól
a nacionalista mindössze SEGÍLYT akar magának
ill. a kis dédelgetett álmainak
amiben persze ő is nagyon szívesen részt vesz
persze NEM INGYEN
ez a valódi motiváció az összes többi csak körítés
" de pl. parasztruhában nagybajusszal felszállni a buszra szerintem már túlzás."
Mért lenne túlzás? Ha valaki azt hord térjen át farmerra mert neked nem tetszik? És borotválkozzon naponta mert neked nem tetszik? Nem kellene egy kicsit elköltöznöd?
"Pedig hidd el, van aki túlzásba viszi, pl. a turulszittyahunbetyárok."
Kik? Látom mégsem kell elköltöznöd, te valami más bolygón élsz.
"az USÁ-ban ezeknek a „nacionalistáknak” a többsége pontosan az állam leépítésért száll síkra
pillanatok alatt eljutnak oda, hogy nem akarnak adót fizetni és a saját elképzeléseik szerint akarnak élni…"
Akkor gyakorlatilag Magyarországon mindenki nacionalista. Én legalábbis nem ismerek olyan embert aki szeretne adót fizetni vagy mások elképzelései szerint élni.
"Mért lenne túlzás? Ha valaki azt hord térjen át farmerra mert neked nem tetszik? És borotválkozzon naponta mert neked nem tetszik? Nem kellene egy kicsit elköltöznöd?"
Hát ilyen nem sok ember van, de én most elsősorban azokra gondoltam, akik "divatból" kezdtek ilyen ruhát hordani. Van ismerősöm, aki azelőtt normálisan öltözött, most meg így.
11:27
a magyar nacionalsiták istenítik az államot...
mindent szabályozni akarnak
GYŰLÖLIK a KAPITALIZMUST
gyűlölik a szabad piacot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!