Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Milyen az egészséges nemzeti...

Milyen az egészséges nemzeti öntudat?

Figyelt kérdés
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem elkezdett zavarni, hogy mostanában nagyon sokan túlzásba esnek a magyar öntudattal kapcsolatban. Szerintetek mi az ami már túlzás, és mi az ami megfelelő? Gondolok itt arra, hogy szerintem márc 15-én a kokárda még megfelelő, de pl. parasztruhában nagybajusszal felszállni a buszra szerintem már túlzás.
2011. júl. 23. 10:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%

Sokkal érdekebb a felszínnél és a külsőségeknél a nacionalisták gondolkodásmodja

ez az egész

PROTEKCIONIZMUSRÓL

SZUBVENCIÓKRÓL és

MEKANTILIZMUSRÓL szól

a nacionalista mindössze SEGÍLYT akar magának

ill. a kis dédelgetett álmainak

amiben persze ő is nagyon szívesen részt vesz

persze NEM INGYEN

ez a valódi motiváció az összes többi csak körítés

2011. júl. 23. 11:18
 12/21 anonim ***** válasza:
81%

" de pl. parasztruhában nagybajusszal felszállni a buszra szerintem már túlzás."

Mért lenne túlzás? Ha valaki azt hord térjen át farmerra mert neked nem tetszik? És borotválkozzon naponta mert neked nem tetszik? Nem kellene egy kicsit elköltöznöd?

2011. júl. 23. 11:20
 13/21 anonim ***** válasza:
76%

"Pedig hidd el, van aki túlzásba viszi, pl. a turulszittyahunbetyárok."

Kik? Látom mégsem kell elköltöznöd, te valami más bolygón élsz.

2011. júl. 23. 11:23
 14/21 anonim ***** válasza:
53%

"az USÁ-ban ezeknek a „nacionalistáknak” a többsége pontosan az állam leépítésért száll síkra

pillanatok alatt eljutnak oda, hogy nem akarnak adót fizetni és a saját elképzeléseik szerint akarnak élni…"

Akkor gyakorlatilag Magyarországon mindenki nacionalista. Én legalábbis nem ismerek olyan embert aki szeretne adót fizetni vagy mások elképzelései szerint élni.

2011. júl. 23. 11:27
 15/21 A kérdező kommentje:

"Mért lenne túlzás? Ha valaki azt hord térjen át farmerra mert neked nem tetszik? És borotválkozzon naponta mert neked nem tetszik? Nem kellene egy kicsit elköltöznöd?"

Hát ilyen nem sok ember van, de én most elsősorban azokra gondoltam, akik "divatból" kezdtek ilyen ruhát hordani. Van ismerősöm, aki azelőtt normálisan öltözött, most meg így.

2011. júl. 23. 11:28
 16/21 anonim ***** válasza:
92%

11:27

a magyar nacionalsiták istenítik az államot...

mindent szabályozni akarnak

GYŰLÖLIK a KAPITALIZMUST

gyűlölik a szabad piacot...

2011. júl. 23. 11:31
 17/21 anonim ***** válasza:
33%
egyetértek veled kérdező
2011. júl. 23. 11:40
 18/21 A kérdező kommentje:
Senki nem állította, hogy a magyar barbár nép, csak egyesek, mint te, túlzásba estek. Nekünk járnak a trianoni területek, de nem minden áron, csak békés, diplomatikus megoldás útján, nem kell még több vért ontani. A turul kigúnyolása miért is nemzetárulás? Milyen madár egyáltalán a turul? Sólyom, vagy sas, annak is melyik alfaja? És miért nem hívjuk így mind a mai napig? Azért, mert ez csak egy múltszázadban visszahozott nemzeti jelkép. Évszázadokig senki nem is foglalkozott vele, csak a krónikákban maradt meg.
2011. júl. 23. 16:44
 19/21 anonim ***** válasza:
22%
A nemzeti öntudat nem egészséges, semmilyen formájában sem.
2011. júl. 23. 17:34
 20/21 anonim ***** válasza:
70%
17:34 Jobb ha most szólok: bizonyos mértékig mindenkiben van rajtad kívül, hála az égnek!
2011. júl. 23. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!