Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A skinheadek általában azzal...

A skinheadek általában azzal az ürüggyel ütik a punkokat mert kommunisták. Ezt a hülyeséget ki találta ki?

Figyelt kérdés
sosem értettem ezt...
2011. júl. 19. 23:16
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
istenem... wikipédia... az A-szindikalisták körülbelül munkás-anarchisták. akkor szerinted mi másra hajtanának? tudom hogy ez mind balos elv, de ha nem lett volna kommunizmus, sosem, akkor is ugyan ezt mondanák a szindikalisták... amúgy is, ezek nem azok az eszmék, ami miatt bárki is utálná a vörösöket. az nem az eszme hanem a tett. szoci alatt ugyan úgy lázadtak az anarchista punkok...
2011. júl. 21. 07:38
 32/38 anonim ***** válasza:

07.20 19:32

Remélem összefutottunk anno a ''Moszkván'', ''Kökin'', ''Móriczon'', vagy az igencsak emlékezetesre sikeredett Slayer koncerten (PeCsa).

Mindig gyávák voltatok, sokat kellett futnom utánatok (ezért is nyomultam Adidasban, bakancs helyett :D ).

Kiváncsi vagyok, mi lett belőled...

2011. júl. 22. 08:46
 33/38 A kérdező kommentje:
tök jó nektek, de ne offoljatok...
2011. júl. 22. 12:45
 34/38 anonim ***** válasza:

"Kiváncsi vagyok, mi lett belőled...

"

hát nem Jobbikos...

utánam biztos nem kellett futnod, lehet, hogy anno összefutottunk....

2011. júl. 22. 13:13
 35/38 anonim ***** válasza:
ja és én azon a Slayeren nem voltam :D
2011. júl. 22. 13:14
 36/38 TriGhost válasza:

A wiki is írhat hülyeségeket..

Az anarchisták általában punkot hallgatnak (sztereotípia)a kommunizmus pedig nem áll messze tőlük ezáltal

2014. febr. 14. 22:39
 37/38 anonim válasza:
Nem tudom hogy figyelik-e még a kérdést, az biztos ha látnék egy skinhead-punk verekedést szó nélkül a punk mellé állnék, bár az én politikai felfogásom messze elüt a punkokétól (bal bakancsban vörös fűző, a jobban pedig fekete- aki nem tudja nézzen utána), az pedig egy nagy baromság hogy a punkok kommunisták, a punkok anarchisták, és hiába állnak szöges ellentétbe az én politikai nézeteimmel mégis inkább velük szimpatizálok mint a skinheadekkel
2015. aug. 1. 19:41
 38/38 anonim válasza:
kivételt képeznek ez alól az NF punkok
2015. aug. 2. 06:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!