Hogy jellemeznéd a 2000-es éveket?
Figyelt kérdés
pl.: (én szemszögemből) 30-as évek: maffia,alkoholtilalom,háború kitörése, 70-es évek: disco, hippik LSD,szexuális forradalom stb.
Ti hogy jellemeznétek a kétezres éveket?
2011. júl. 13. 21:22
1/9 A kérdező kommentje:
2000-2010-es időszakra gondoltam
2011. júl. 13. 21:23
2/9 anonim válasza:
Hülyeség, rasszizmus, gyűlölet DE a fény az alagút végén.
3/9 anonim válasza:
A nyugati civilizáció alkonya, és Kína felemlkedésének az időszaka.
4/9 anonim válasza:
Technológiai fejlődések a számítástechnikában és a mobiltelefoniparban.
Amúgy semmilyen. Vagy még nem telt el annyi év, hogy megítéljem. A 90-es évek viszont tetszenek.
5/9 anonim válasza:
A nyugati civilizáció alkonya tényleg találó mondat a 2000-es évek jellemzésére.
6/9 anonim válasza:
Kína felemelkedése, Nyugat "süllyedése", eladósodottság, pénzügyi válságok, y-generáció, netokrácia, mediokrácia, konzumerizmus
7/9 anonim válasza:
Terrorizmus, közelkeleti háborúk, liberalizmus kicsúcsosodása, pénzügyi válság, majd liberális pártok visszaszorulása, nacionalizmus erősödése.
9/9 anonim válasza:
21:38 az a fény szerintem inkább egy vonat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!